Hogyan szépül Polyák Lilla?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Hogyan szépül Polyák Lilla?

Hogyan szépül Polyák Lilla?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Polyák Lilla élete egyik legnehezebb próbafolyamatán van túl, elmondása szerint igazi kihívás a csodálatos nevelőnőt Mary Poppinst megformálni. A színésznőnek estéről-estére rengeteg fellépése van, emellett a külföldi turnékon is a maximumot kell nyújtania. A Madách Színház sztárja elárulta, hogyan birkózott meg új szerepével és mi segít neki abban, hogy a sűrű mindennapokban színésznőként és anyaként is helyt tudjon állni! 


Rendezvénynaptár
Majd fél évig próbálta a Madách Színház társulata a táncokat, a dalokat, és a prózai jelenteket a varázslatokkal teli Mary Poppins előadáshoz. A színésznő végül megpróbálta olyanná formálni a karaktert, mint amilyen ő maga. „Gyerekkoromban számomra a könyvek jelentettek meghatározó élményt. Anyukám nagyon sokat olvasta fel nekem akkoriban, és a regényből számomra jelentősen másfajta karakter rajzolódott ki, mint amilyet később filmen láttam. Mindenki fejében él egy Mary Poppins az enyémben is, ezért eleinte nem volt könnyű feladat a szerep megformálása. Aztán rájöttem, hogy nem kell mindenki képzeletbeli nevelőnőjéhez idomulni, elég, ha magamban megtalálom a csodálatos dadát” – árulta el a népszerű színésznő.A csoda ott van a mindennapokban!

„A Mary Poppins legfontosabb üzenete számomra az, hogy mennyire fontos, hogy a családban figyeljünk egymásra és együtt tudjunk működni. A csoda pedig ott van a mindennapokban, és ha megtalálod, akkor az életed is különleges lesz.”

Szerencsém van a szerepeimmel
„Érdekes módon soha nem dédelgettem szerepálmokat, de aztán az évek során nagyon sok olyan karakter talált rám, amire nem is számítottam. Valahogy mindig azok voltak a legjobb szerepeim, amiket nem igazán ismertem előtte, és egyszer csak ott voltak az orrom előtt. Szeretem, ha nagyon sokszínű az életem, és ez a színpadon is megjelenik.” A művésznővel már többször előfordult, hogy párhuzamot tudott vonni a karakterek és saját élete között. „Az Anna Karenina egy nagyon különleges helyet foglal el a lelkemben. A szerepet a húszas éveim elején és később két gyerekes anyaként is eljátszhattam. Ugyanarról az előadásról volt szó, mégis mintha teljesen más lett volna, amikor már a két fiam megszületett. Egészen máshogyan formáltam meg a karaktert, és néha ugyanazokat a gondolatokat teljesen másképpen éltem meg anyaként.

A legújabb kihívás az életemben
A színházi elfoglaltságaim mellett beneveztem az Eurovíziós Dalversenyre, a „Valami más” című dalommal. Nagyon várom a válogatókat, nagyon készülök rájuk és remélem, hogy a dalomat a közönség is szeretni fogja majd.


A jóga az, ami ellazít

A zenés színházak sztárjának szinte minden jól áll, köszönhető ez annak, hogy alakja két kisfia születése után is karcsú maradt. A színésznő a színpadi mozgás mellett szabadidejében is igyekszik a rendszeres sportra időt szakítani. „A hétköznapokban is próbálok rendszeresen mozogni, Pátyon van egy kis csoport, akikkel együtt tornázunk rendszeresen hetente háromszor. Korábban kipróbáltam a Power Plate gépet is, ami kifejezetten hatékonynak bizonyult, mivel már harminc perc alatt, nagyon intenzíven átmozgatott!”- árulta el a színésznő. Arra a kérdésre, hogyan őrzi meg a vonalait, Polyák Lillának a vegetáriánus étrend a válasza. „Általában vegetáriánus étrend szerint étkezem, emellett még halat fogyasztok, másféle húst viszont egyáltalán nem eszem.”

Polyák Lilla jól bevált szépségtippjei
A színésznőnek rengeteg smink kerül minden este az arcára, ezért kiemelt figyelmet szentel a bőrápolásnak. „Nagyon fontos a tisztítás, minden este alapos arctisztítást végzek, sosem fekszem le aludni úgy, hogy előtte ne távolítanám el a sminket. A megfelelő mennyiségű alvás elengedhetetlen, ha ki tudom aludni magam, az meglátszik másnap a bőrömön is. Utcára pedig rendszeresen fényvédőkrémet használok. Emellett többször radírozom az bőrömet, mint egy átlagos nő tenné, mivel sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve. Sokat segített egy orvosi-esztétikai központ bőrdiagnosztikai felmérése, melynek során kiderült milyen hiányokat kell pótolni, hogy egészséges és üde maradjon a bőröm. A felmérést követően különböző arckezeléseken is részt vettem, ami nekem nagyon bevált. A tisztítás és az arcradírozás során olyan minőségi termékeket használtak, melyek kifejezetten jót tettek vízhiányos bőrömnek. A rendszeres radírozás azért fontos, mert az elhalt hámsejtek eltávolításával, sokkal jobban be lehet vinni a tápanyagokat, vissza lehet pótolni a vizet. A kezelés és az állapotfelmérés sokat segített még jobban megismerni és kezelni az arcbőrömet.”  Tóth Hajnalka, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ egészségügyi szakkozmetikusa elárulta, hogy a bőrdiagnosztika során kiértékelik a bőr éppen aktuális állapotát, különböző megoldásokat ajánlanak a problémák megszüntetésére, és mindig igyekeznek személyre szabott javaslatokkal ellátni a pácienst a bőr egészségének és fiatalságának megtartása érdekében.A színésznő két különleges hobbinak hódol újabban

Lilla természetesen a kikapcsolódásra is talál időt. „Legszívesebben a gyerekekkel és a férjemmel töltöm a szabadidőmet. Emellett most a lovaglás című hobbimat fogom feleleveníteni, mivel Zsolt és a kisebbik fiam, Bulcsú is lóra pattant. Legújabb szabadidős elfoglaltságom, pedig aminek jelenleg hódolok, a motorozás. Ősz végén vizsgáztam és alig várom a tavaszt, hogy a motort újra kitolhassam a garázsból." 
 
[ 2272 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x