Haditerv a zsírsejtek ellen
Címlap / Szépség-Egészség / Haditerv a zsírsejtek ellen

Haditerv a zsírsejtek ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-26

Már csak öt hónap és itt a fürdőruha szezon, így ha fogyni szeretnénk, eljött az idő, hogy elkezdjünk foglalkozni a témával! Most még kényelmesen, erőlködés nélkül formába lendülhetünk!  


Rendezvénynaptár
Az ünnepek után csak kevés az olyan szerencsés és a többség által irigyelt egyén, aki nem küzd néhány felesleges kilóval. Erre persze akkor kellett volna gondolni, amikor megettük a gyerek elől az utolsó szaloncukrot, vagy a „ez már úgyis megszáradt” megállapítással elmajszoltuk a maradék sütit. De ezen már kár rágódni.

Most azonban vészesen közeledik az idő, amikor a hasunkra lerakódott hurkákat már nem tudjuk a bő pulóverek alá rejteni. Hihetetlen, de a hír igaz! Idén is lesz tavasz… Sőt, nyár is.

Tehát, ha nem szeretnél a tükör előtt sírdogálni és magadat sajnálni, itt az idő, hogy haditervet készíts az undok zsírpárnák ellen.A tuti módszer: a zsírsejtek számának csökkentése

A haditerv lépései általában a következők: diétás ételeket eszünk, elkezdünk mozogni, de ha ehhez lusták vagyunk, akkor elmegyünk egy kozmetikai kezelésre. Mindhárom módszerrel az a baj, hogyha ezeket nem csináljuk folyamatosan, akkor bizony szembe kell néznünk a fránya jojó effektussal. Miért is?

Mert a zsírsejtek számát egyik hagyományos módszer sem csökkenti, csak térfogatukat változtatja meg! Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma életünk során adott, de térfogatuk babszem nagyságúról képes egy nagyobb dió nagyságúra is megdagadni, ha nem megfelelıen étkezünk és nem mozgunk eleget. Fogyókúra és testmozgás hatására pedig újra normális méretűre csökkenhetnek. Maga a sejt viszont a hagyományos fogyasztó módszerek hatására sosem tűnik el, pedig ez a kulcsa a tartós hatásnak. Manapság mindössze két olyan eljárást ismerünk, amely képes arra, hogy végleg megszabadulhassunk a zsírsejtektől, és cm-ekben mérhető, tartós változást érjünk el: az egyik a műtéti zsírleszívás, a másik pedig a kavitáció.

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?
A kezelés során alkalmazott ultrahang rezgésbe hozza a zsírsejteket, amik ennek következtében túlnyomás alá kerülnek, és végül összeroppannak. A kavitáció során felszabaduló zsírok és salakanyagok pedig távoznak a testből (vizelettel, széklettel).

Miért érdemes a kavitációs zsírbontást választani?
  • A kezelés tartós: a kezelt területen a zsírsejtek száma véglegesen csökken, a bőr feszesebb lesz és eltűnik a narancsbőr.
  • A kezelés célzott: csak onnan fogyunk (cm-ben), ahol kezeljük magunkat (a jó hír: a melleink megmaradnak!)
  • Nincs jojóhatás!
  • Fájdalommentes!


Szalonban vagy otthon?

Manapság számos fogyasztószalonban és kozmetikában van lehetőség kavitációs zsírbontó kezelésre, ám ez elég drága: kezelésenként és testrészenként átlagosan 10.000 Ft-ba kerül. Egy testrészt pedig legalább 10-15-ször kell kezelnünk ahhoz, hogy látványos eredményt érjünk el, azaz egy 3-4 testrészt érintő kúra (combok, fenék, has, csípő) ára akár 400.000 Ft is lehet. Szerencsére létezik már otthoni kavitációs zsírbontó gép is, ami nemcsak olcsóbb, de időt is spórol nekünk. Ugyanolyan hatékony, mint a szalonkezelések, ráadásul egy zsírbontó bérlet árának megfelelő összegért megvásárolva problémás testrészeinket annyiszor kezeljük amennyiszer szükséges, sőt, családtagjaink is használhatják. És még a legelfoglaltabbaknak is alternatíva, akik nem tudnak a szalonok nyitva tartásához igazodni.

Nosza, hölgyeim! Ennél nagyobb aduászt csak keveset kaphatunk az élettől. Számoljunk le végleg a makacs zsírpárnákkal és a narancsbőrrel!


foreverslim.hu

Képek:
luigi diamanti - FreeDigitalPhotos.net
marin - FreeDigitalPhotos.net
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4570 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x