Reflexológia - mély lerakódások kitisztítására
Címlap / Szépség-Egészség / Reflexológia - mély lerakódások kitisztítására

Reflexológia - mély lerakódások kitisztítására

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A megfelelő módszerrel végzett talpmasszázzsal meglepő eredményeket lehet elérni akár évtizedekkel korábban kialakult problémák megszüntetésében is. Balázs István természetgyógyász rovata. 

Péter még gyermekkorában súlyos influenzán ment keresztül, amelyben a homloküregek is érintettek voltak. Azóta nem tudott rendesen lélegezni az orrán át. Éjjel mindig nyitott szájjal aludt, és reggelre teljesen kiszáradt a torka. Húsz éves korában megvizsgáltatta magát egy fül-orr-gégész specialistával, és az orvos sem polipot, sem orrsövényferdülést nem talált. Úgy vélte, hogy valószínűleg homloküreg-bántalmakról van szó. Így múlt el néhány év, amelyek során Péter mind gyakrabban szenvedett homloktáji fejfájásoktól. Megismerkedett a reflexológiával, s úgy döntött, kipróbálja ezt a módszert. Így hát szorgalmasan masszírozta a homloküreg reflexzónáit, és háromhetes masszírozás után, 5 mm nagyságú, vérrel kevert gennyes gömböcskék kerültek elő az orr-garatüregből.


Ez a „nagytakarítás” három napig tartott, és utána végre zavartalanul tudott az orrán keresztül lélegezni. A homlokfájdalmak nem jelentkeztek többé.


Balázs István
www.eletpalca.hu

Kép: Ambro - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3414 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x