Mi mindenre jó a reflexológia?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Mi mindenre jó a reflexológia?

Mi mindenre jó a reflexológia?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-21

A csonttörések, sportsérülések utáni rehabilitációban, az ízületi gyulladások és fájdalmak megszüntetésében is az egyik leghatékonyabb gyógymód a talp reflexzónáit stimuláló reflexológia. Esetek a természetgyógyász rendelőjéből, Balázs Istvántól. 


Rendezvénynaptár
Szárkapocscsont-törés
Egy 12 éves kislány síelés közben eltörte a szárkapocscsontját. Édesanyja azonnal masszírozni kezdte (tudta mit kell csinálni, hisz a tanítványom volt) a megfelelő oldalon lévő csuklót és alkart a kisujj fölötti részen.Négy hét múlva eltávolították a gipszet

A reflexzóna jó vérellátottsága következtében az izmok tökéletesek maradtak, tehát nem sorvadtak el, és a kislánynak nem voltak semmiféle nehézségei a járásnál.

Térdsérülések
Egy fiatal labdarúgónak el kellett hagynia a pályát, mert térdében megszakadt egy szalag. A csapat orvosa négyheti pihenőt rendelt számára, továbbá orvosságokat és borogatást írt elő.

De a sportoló eredményesebb módszert alkalmazott. Mivel ismert, megkeresett, hogy hozzam rendbe sérülését. Azonnal masszírozni kezdtem a könyök és a térd reflexzónáit a lábfejen. 14 nap múlva újra a pályán volt.Könyökproblémák

Egy úr a bal könyökében ínhüvely-gyulladást kapott, amely a legkisebb nyomásra is rendkívül érzékeny volt. De amikor rendszeresen kezdtem, masszírozni a bal térdét, amellyel gyermekkorában sok baja volt, mert lerakódások képződtek benne, megjavult az állapota. Napi 10 perces masszázs után már nem fájt a könyöke. De az úr továbbra is rendszeresen masszírozott, nehogy visszatérjen a fájdalom a könyökébe.


Balázs István
természetgyógyász, reflexológus
www.eletpalca.hu

Kép: satit_srihin - FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 2871 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x