Reflexológia - akár már 1 kezelés is hatásos!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Reflexológia - akár már 1 kezelés is hatásos!

Reflexológia - akár már 1 kezelés is hatásos!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Balázs István természetgyógyász, reflexológus hétről hétre gyógyult eseteit teszi közzé. Ezúttal két olyan esettanulmány következik, ahol csupán egy alkalma adódott a problémás szerv zónájának kezelésére, de már ez az egy masszázs óriási eredményt hozott. 


Rendezvénynaptár
Mint meghívott vendég, egy hölgynél voltam, akinek már segítettem a reflexológiával. Rajtam kívül még 12 vendég volt jelen, akik mind kíváncsian várták, mit tudok bemutatni. Az egyik vendégnek nehézségei voltak a vállával. Már két hónapja gyulladásban volt, és nem tudta használni a karját. Először is arra kértem, mutassa meg, hogy jól vagy rosszul, mennyire tudja használni a karját. Utána kértem, nyújtsa felém a lábát, és a jelenlévők nagy mulatságára teljes 15 percen át masszíroztam a jobb lábán a reflexzónát. Amikor készen voltam, megkértem a hölgyet, mozgassa a karját. Ő rögtön ellentmondott:
„De hiszen nem tudom…”

A mondatot be sem fejezte, és nem akart hinni a szemének, mert karjával teljes kört le tudott írni. A jelenlévők csodálkoztak. Ezzel a mutatvánnyal teljesen meggyőztem őket.


Bélának – egy kb. 44 éves férfi – nagy nehézségei voltak a jobb karjával. Jobb vállízülete már évek óta elzáródott, úgy, hogy karját legfeljebb 10 cm magasra tudta emelni. Eddig semmiféle gyógymód nem hozott javulást. Amikor megláttam a lábát, megrémültem. Még ilyet nem láttam, pedig több ezer lábat vettem már kézbe. Nemcsak a kis lábujj, hanem az egész ötödik lábközépcsont elmozdult a helyéről, és aláfordult az ujjak alá, tehát nem volt a helyén a váll reflexzónája. Nem csoda, hogy ez a váll nem kapott rendes vérellátást! Béla elismerte, hogy mindig divatos, hegyes orrú cipőket viselt.

Ezzel szerezte magának a bajt. Tizenöt percen át erőteljesen masszíroztam a reflexzónákat, persze az egész test reflexzónáit is átmasszíroztam, utána megkértem, emelje fel a karját. 30 cm-rel magasabbra tudta felemelni, mint azelőtt. Elragadtatva borult a nyakamba. Esetenként már egy beavatkozás is csodákat tesz.


Kép: praiseang - FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 4827 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x