Hangfürdő
Címlap / Szépség-Egészség / Hangfürdő

Hangfürdő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

Történelmi kutatások során kiderült, hogy a világ ősi civilizációinak megjelenésével egyidős a természetben felbukkanó hangok, rezgések egészségmegőrző, harmonizáló hatásának felhasználása. Hangok tengerében élünk 

Történelmi kutatások során kiderült, hogy a világ ősi civilizációinak megjelenésével egyidős a természetben felbukkanó hangok, rezgések egészségmegőrző, harmonizáló hatásának felhasználása.

Hangok tengerében élünk. Modern világunkban könyörtelenül ki vagyunk szolgáltatva a nagyfokú háttérzajoknak, s ez nem csak hallásunk érzékenységét ássa alá, de bizonyítottan forrása a stressznek is, - zaklatottá, ingerlékennyé válunk tőlük.


Míg a diszharmonikus rezgések megbetegítenek, azok a hangok, akkordok, melyek szervezetünknek megfelelően rezegnek, jótékony hatást gyakorolnak egészségünkre.
Peter Hess® német fizikus a hangmasszázs és hanggyógyászat Európa szerte elismert szaktekintélye. Az általa kidolgozott módszer segítségével a testünk energiamezejében keletkezett zavarok helyreállhatnak, az öngyógyító folyamatok felerősödhetnek, megszabadulhatunk a mélyen berögződött feszültségeinktől, megtapasztalhatjuk az igazi ellazulást.

Több évtizedes kutatómunka eredményeként, napjainkban Európa egyre több országában használják az ACAMA védjeggyel ellátott különleges tálakat, gongokat, csengőket, melyek a Hangmasszázs Terápia® eszközei - egyéni kezelésekhez, gyermek vagy felnőtt csoportokhoz az élet számtalan területén

A tálak 7-12 fém ötvözetéből egyedi darabonként készülnek Nepálban, az ősi elixir alapján. Formájuk kerek, aranyszínű. A hagyomány szerint a felhasznált fémek a kozmikus harmónia megteremtését szolgálják.

Többdimenziós hangzásuk segítségével könnyen, gyorsan tudunk elengedni, ellazulni, a relaxáló állapot pedig köztudottan jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre. Erősödik az immunrendszer, a koncentrálóképesség, a kreativitás.

A hangtálak által kibocsátott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak a szervezetünkbe, megmozgatva a közel 100 billió sejtünket. Oldják az energiablokkokat, ráhangolják energiahullámainkat, hogy a legmegfelelőbb frekvencián rezegjenek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4222 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x