Farmer a narancsbőr ellen
Címlap / Szépség-Egészség / Farmer a narancsbőr ellen

Farmer a narancsbőr ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

Arannyal átszőtt nanotechnológiás legginget dobot piacra egy brit cég, amely forradalmasíthatja a narancsőr elleni küzdelmet. A brazilok farmerrel küzdenek a cellulitisz ellen, de beszálltak az üzletbe a világmárkák is. 


Rendezvénynaptár
Nanotechnológiával a narancsbőr ellen
Ötvenezer forintba kerül az a legging, amelyet egy brit sportruházati cég dobott piacra, és amely állítása szerint segít a narancsbőr elleni küzdelemben is. A ruhadarab a legmodernebb technológiával készült, a legging belsejét ugyanis 24 karátos arany nanorészecskékkel szőtték át.

Az arany a klinikai tesztek eredményei alapján valóban segíti a bőr megújulását, ugyanis fokozza a szervezet hyaluronsav termelését. A hyaluronsav felelős a szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért, és így mennyisége alapvetően meghatározza a bőr fiatalságát, és befolyásolja a narancsbőr kialakulását is.


A termékre igen nagy volt a kereslet, ugyanis egyetlen nap alatt kifogyott a cég a készletekből, és jelenleg már csak előrendelést tud felvenni – számolt be róla a narancsborellen.hu.

A brazilok a farmerre esküsznek
Egy brazil divattervező Alexandre Herchcovitch egy Rio Janeiró-i divatbemutatón mutatta be a világ első olyan farmerjét, amely hatékonyan gátolja a narancsbőr kialakulását. Legalábbis a designer állítása szerint.
A farmer egy speciális, Brazíliában kifejlesztett anyagból, az Emana-ból készül, amely képes a test által kibocsátott infravörös sugárzást visszaverni a testre. Herchcovitch fejlesztésének a lényege, hogy az Emanát felhasználva, növeli a testhőmérsékletet a narancsbőr-veszélyes területeken. A magasabb hőmérséklet pedig serkenti a véráramlást és a sejtaktivitást, ami gátolja a narancsbőr kialakulását.A világmárkák is beszállnak
De nem csak a kis cégek és divattervezők próbálnak speciális ruhadarabokat piacra dobni a cellulitisz ellen, hanem a nagy divatcégek is.
A Miss Sixty volt az első, amely olyan ruhadarabokkal jelent meg a ruházati piacra, amely állítása szerint eltünteti a narancsbőrt. A nadrágokat és felsőket egy speciális „narancsbőr elleni szérummal” vonták be, amely a bőr kollagén termelését fokozta.
A Wrangler pedig nemrég dobott a piacra egy alakkövető farmernadrágot, amelyet természetes alapú hidratáló anyagokkal vontak be, és kapható kifejezetten narancsbőr-megelőző változat is. A cég állítása szerint hat heti viselet után a nők 70 százalékánál csökkent a cellulitisz felülete.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2381 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x