A mióma gyógyítása másképpen
Címlap / Szépség-Egészség / A mióma gyógyítása másképpen

A mióma gyógyítása másképpen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Sajnos mostanában megszaporodott a miómás páciensek száma, és már fiatalabb korban is jelentkezik ez a betegség. A hagyományos orvoslás legtöbbször műtéttel oldja meg a betegség kezelését Vannak olyan esetek, amikor életfontosságú szervet, szerveket ér el a daganat és ilyenkor sürgős műtét válhat szükségszerűvé. Néha olyan nagy fokú a vérzés, hogy súlyos vérszegénység alakulhat ki. Az esetek többségében azonban a tünetek szerencsére nem túl súlyosak, és nem mindig szükséges azonnali beavatkozás. Az alternatív gyógyítás több módszert is használ a hormonegyensúly helyreállítására. Hatékonyak a természetes hormonokat tartalmazó krémek, a gyógyteák, és táplálék kiegészítők. Szóba jöhet a cickafark ,körömvirág, palástfű tea, a barátcserje. 

 

Minden olyan anyag, mely mesterséges, és növeli az ösztrogénszintet, kerülendő-például a doixin, PCB, SLS –sajnos igen sok kozmetikai szer, sampon, tusfürdő tartalmaz ilyeneket.

A holiszikus szemlélet alapján az egész embert figyelembe véve érdemes lelki terápiát is végezni. Segíthet a Belső utazás, kineziológia, Hellinger féle családállítás, Access Consciousness kezelések, pszichodráma. Ilyenkor eljuthatunk a gyökerekig és nem csak a tüneteket kezeljük.
Fontos, hogy a kapcsolatokat rendezzük. Érdemes végignézni, hogy nincs-e a háttérben egy toxikus kapcsolat , ami az egészet fenntartja. A folyamatos bántalmazás, megaláztatás következtében a szervezet védekezhet így is. Természetesen nem mindenkinél ugyanaz a kiváltó tényező okozza a betegséget.

Érdemes több szakembert is felkeresni, olyan nőgyógyászt, aki mind a hagyományos orvoslásban járatos, mind az alternatív kezelésekben. (Ajánlom dr. Kovács Zoltán nőgyógyász kollégát www.termeszetesnogyogyaszat.hu). Nagyon jó hatású az Aviva torna, mert rendezi az energetikát, nyirokkeringést és hormonális állapotot - http://aviva-torna.hupont.hu/

A kezelés során szóba jöhet a biorezonancia,akupunktúra is. A biorezonanciás vizsgálat során találhatunk olyan tényezőket, mely más vizsgálattal nem, vagy csak nehezen mutathatók ki.
Bővebb információ a biorezonanciás állapotfelmérésről és kezelésről: morarendelo@gmail.com, http://mora-terapia.webnode.hu.

A legfontosabb, hogy lássuk, a szervezet hihetetlen regenerációra képes és keressünk alternatív megoldásokat is. Ám amikor már mindent megpróbáltunk és a tünetek, vérzés, súlyos vérszegénység nem múlnak el, a hagyományos eljárásokat se vessük el.

A felelősség az egészségünkért a saját kezünkben van. Keressük meg azokat a lehetőségeket, melyek leginkább szolgálnak minket. Hallgassunk meg több szakembert, de mi legyünk életünk irányítója.


 
 
[ 6308 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x