Ne fogadja el az idő múlását, fiatalodjon inkább éveket...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Ne fogadja el az idő múlását, fiatalodjon inkább éveket az UTIMS HIFU kezeléssel

Ne fogadja el az idő múlását, fiatalodjon inkább éveket az UTIMS HIFU kezeléssel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Az idő kerekét sajnos nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani, méghozzá plasztikai sebészeti beavatkozások nélkül. Ma már számtalan különleges bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeiben végbemenő folyamatok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Méghozzá fájdalom, tűszúrás, vagy sebészi beavatkozás nélkül?Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a luxus UTIMS HIFU ultrahangos kezelést! 


Rendezvénynaptár
„Kizárólag a bőr mélyén végbemenő folyamatok képesek a tartós bőrfiatalság biztosítására”

„Az idő múlásának első jelei legtöbbször bőrünkön jelentkeznek, elsősorban az arcon, illetve a dekoltázson, sajnos ott, ahol azok a leginkább láthatóak. A bőröregedést számos tényező befolyásolja, egyéni és genetikai adottságoktól függően általában a 30-as évek elején indul be, ám a drasztikus változá a 40-es évek elején veszi kezdetét. Egy nő életében nagyon fontos szerepet tölt be a szépségre, külsőre való odafigyelés, amelynek ma már elengedhetetlen kelléke az arcfiatalítás is, az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mindezt hogyan tesszük. A kizárólag a felszínen ható anyagok, illetve kezelések nem produkálnak tartós eredményt, csupán átmeneti megoldást jelentenek. Azonban a bőr mélyebb rétegeiben végbemenő folyamatokat előidéző eljárások, mint a mikrofókuszált ultrahang erejével működő HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) technológia tartósan és eredményesen képes megőrizni a bőr fiatal állapotát, illetve megakadályozni annak megereszkedését, ráncosodását. Az ultrahangot már évtizedek óta használják mind a gyógyászat, mind az eszétika területein, hiszen legnagyobb előnye, hogy fájdalom és külső nyomok, vagyis műtéti beavatkozás nélkül képes azonnali, látványos és tartós eredmény elérésére. A kezelés nagyon biztonságos a precíz, mikrofókuszált ultrahangnak köszönhetően, és már egyetlen alkalom elég az akár 2 évig tartó hatás eléréséhez. Valószínűleg ezen tulajdonságai miatt válik egyre népszerűbbé a külföldi és hazai hírességek körében is”- avat be bennünket a Bársony Orvos-Esztétika szakértője, Dr. Horváth Zsuzsanna.


 
Az UTIMS HIFU ultrahangos eljárás, mint a bőrfiatalítás legújabb, forradalmi módszere.

„Napjainkban az esztétikai orvoslás számos eljárást kínál a bőr természetes öregedési folyamatának lelassítására. Egy korszerű mikrofókuszált ultrahangos kezelésnek köszönhetően a bőr fiatalsága, rugalmassága a hagyományos plasztikai sebészeti műtét nélkül, a szervezet természetes folyamatait erősítve is tartósan megőrizhető. Az UTIMS HIFU kezelés egy prémium kategóriás arcfiatalító eljárás, melynek hatékonysága a plasztikai sebészeti eljárásokkal vetekszik. Semmilyen mellékhatással, utóhatással nem jár, nem alakítja át az arc vonásait, 100%-ban képes megőrizni azokat az eredeti állapotukban. Az UTIMS HIFU technológia áttörést jelent az arcfiatalítás terén, mert a bőr olyan mély rétegeibe is képes eljutni, ahova semmilyen más non-invazív eljárás, ezáltal nagyszerűen feszesíti a bőrt, puhábbá, simábbá, rugalmasabbá varázsolja azt, elsimítja a finom ráncokat, javítja a bőr textúráját, kollagén és elasztin rostokat termel, ezáltal természetes és tartós megújulást eredményez.”- árulja el a doktornő.

Miben rejlik ennek a luxus bőrfiatalító eljárásnak az ereje?

„Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy az ultrahang segítségével egészen mélyen, akár az izomfelszíni rétegben is tudjunk kezelni, ahová semmilyen más non-invazív eljárás nem tud eljutni. Garantált a láthatóan feszesebb, rugalmasabb bőrkép és a hosszú távú hatás. A precízen meghatározott fókuszpontú ultrahang hullámok a bőr meghatározott rétegében 65 ̊C-fölötti hőmérséklettel elősegítik a kollagén és elasztin rostok termelődését. A kezelés bármely korosztály számára a tökéletes fegyvert jelenti a ráncok elleni küzdelemben. 35 év fölött a bőr megereszkedésének megelőzése az eljárás elsődleges célja, míg 45 év fölött a megereszkedett bőr megemelése, nemcsak az arcon, hanem a toka és a dekoltázs területein is. A kezelés legnagyobb előnye, hogy a bőrfelszín károsítása nélkül fokozza a bőr öregedéséért felelős kollagén és elasztin rostok termélését és eredményez azonnali, már egyetlen kezelés alkalmával is látványos, akár két évig is tartó eredményt, gyönyörű és fiatal bőrt!”- árulta el a Bársony Orvos-Esztétika szakértője.
 


(X)
 
 
[ 2793 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x