A hosszú élet titka 30 mp-ben! Tanuld meg te is és teljesen...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A hosszú élet titka 30 mp-ben! Tanuld meg te is és teljesen újjászületsz!

A hosszú élet titka 30 mp-ben! Tanuld meg te is és teljesen újjászületsz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Egy szovjet mérnöknél, Alexander Mikulinnál, 50 éves korában súlyos szívproblémát diagnosztizáltak és majdnem minden mozgástól, fizikai munkától eltiltották az orvosai. Az ő nevéhez kötődik a vibrogimnasztika feltalálása, amelynek mindennapos gyakorlásával évtizedekkel is meghosszabíthatjuk az életünket. Kevesen tudják, hogy ezt az ősrégi csikung gyakorlatokból állította össze.  


Rendezvénynaptár
Alexandernek akkor csak pár évet jósoltak az orvosai, de ő elhatározta, hogy megmenti az életét. Tanulmányozta az emberi test működését és arra jött rá, hogy minden probléma gyökere kapcsolódik a nagy vénákhoz (megfelelő vérkeringés), hisz a vér az, ami nemcsak a táplálékot juttatja el a szervekhez és sejtekhez, de a méreganyagokat is ez szállítja el a kiválasztó szervekhez, hogy kiürüljenek a szervezetünkből és ne tegyék tönkre a testünket.
 
Egy sor olyan gyakorlatot állított össze, amelynek segítségével nemcsak a vénáink, de a szívünk egészségét is megőrizhetjük. Csupán napi 30 másodpercet kell erre a gyakorlatra szánni, hogy máris érezzük a bámulatos hatását. Nemcsak a vérkeringésre van mérhetetlen jó hatása, de a stresszt is könnyedén lepergethetjük magunkról  másodpercek alatt a segítségével!
 

A gyakorlat lényege a következő:
 
Álljunk vállszéles terpeszbe, térdeink legyenek egy kicsit rogyasztva, és a lábfejeink párhuzamosan egymással előre néznek. Emelkedjünk fel lábujjhegyre, körülbelül 5 centire a talajtól (de kezdheted 2 cm –el!), majd "essünk" vissza a talajra.( lásd a képeket). Amikor "lezuhanunk" és a sarok földet ér, a vér szív felé való pumpálását segíti az erekben, azaz a visszafelé áramlását, ezzel segítjük a test méregtelenítési folyamatát. Ugyanakkor a mirigyrendszert is aktiváljuk és a veséinket is "felrázzuk" - azaz aktívabb működésre késztetjük, hogy kiválassza a méreganyagokat és azok kiürüljenek a szervezetünkből.
 
Körülbelül 30 másodpercig csináljuk a gyakorlatot, utána felfrissülten folytathatjuk a napi tevékenységünket. Iktassuk be naponta többször ezt a csodálatos gyakorlatot, főként azok, akik ülő munkát végeznek, aminek következtében a vér pang az erekben, nem áramlik visszafelé megfelelően, így a méreganyagok felhalmozódnak a testben, ami komoly egészségügyi problémákhoz vezethet!
 
Szakítsuk meg a munkánk pár percre az egészségünk érdekében, hogy még 70 évesen is könnyedén játsszunk az unokákkal!
 
Természetesen az a legjobb ha a teljes gyakorlatsort végezzük, hogy kicsattanó egészségnek örvendve még nyolcvan évesen is kettesével szaladjunk fel a lépcsőkön. Ide kattintva tudod megnézni milyen csodákra képes a teljes gyakorlatsor, akár két nap leforgása alatt! 
Vedd te is kezedbe az egészségedet, ahogy Alexander Mikulin tette, hogy még sokáig önfeledten hódolhass a kedvenc időtöltésednek! Ahogy a közmondás tartja: "ha hiszed, hogy még várnak rád csodák, rájuk is találsz". Mire vársz? Kezdd el még ma!
 
Fontos!!!ha súlyos betegségben szenvedsz, először kérd ki az orvosod tanácsát! Használd a józan eszedet, hogy mi az, amit te meg tudsz csinálni.
  
 
[ 11684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x