A haj, mint a lélek kertje- kopaszodás
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A haj, mint a lélek kertje- kopaszodás

A haj, mint a lélek kertje- kopaszodás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Az elöl, kétoldali kopaszodással foglalkozunk . A vese és a húgyutak energiahiányára utaló jelzéseket mutatja a haj ezen területének a problémája. Ez a társkapcsolatok és az érzelmi élet gyengülését jelenti. 


Rendezvénynaptár
Az elöl, kétoldali kopaszodással foglalkozunk . A vese és a húgyutak energiahiányára utaló jelzéseket mutatja a haj ezen területének a problémája. Ez a társkapcsolatok és az érzelmi élet gyengülését jelenti.

A vese páros szerv, külön-külön több, mint egymillió szűrőegységgel rendelkezik. Ezek a vért szűrik, és a vizeletet koncentrálják. A vizelet a veséből a húgyvezetékbe, majd a hólyagba jut. Itt, egyéntől függően, 0,4-1,0 liter közti folyadék képes összegyűlni. Ez, mint vizelet, a húgycsövön keresztül távozik el. A vese- és a húgyutak leggyakoribb megbetegedése a gyulladás, és a kövesedés. A vese és a húgyutak problémája az emberi kapcsolatok szűkebb, és tágabb formáinak érzelmi-kommunikációs zavarára utal. Az érzelmi-kommunikáció olyan testbeszédet jelent, amelyben a beszéden túl szerepet kapnak a különböző testrészek is. A kéz, a láb, a szemek. Ezek kombinált kifejezései által kerülünk közelebb egymáshoz, vagy éppenséggel távolodunk el egymástól. Az élet elengedhetetlen eszköze. Ennek hiánya, vagy tökéletlen működése az egyén érzelmi sivárságára utal, a kapcsolatainak felszínességére. Az ilyen ember "sótlan". A sótlanság élvezhetetlenséget, unalmasságot ad. Nincs az egyénben változatosság. Ez az egysíkúság megterheli a veséket. Mindig ugyanazt kell kiválasztani, semmi közömbösítő üdeség. A sok "ugyanaz" felhalmozódás előbb gyulladást okoz, majd kövesedést. A vesekő tárgyiasult távolságtartás. Félelem az elvárások teljesítésétől. A vesére és a teljes húgyutra kiterjedő gyulladás megnövelt távolságtartásra utal. Ami vonatkozik a legközelbbi és legtávolabbi ismerősre is. A húgyutak problémája a szexualitás teljes, vagy időszakos elutasítására is utal. Mivel a húgyutak alsó szakasza szorosan kapcsolódik a nemi élethez is, problémája jó hivatkozási alap a szexuális kapcsolatok felfüggesztésére. Abban a pillanatban, amikor az egyén képes nyitni érzelmi kommunikációjával a másik felé, a húgyuti problémák látványosan javulni kezdenek, a vesekövei, vesehomokja igyekszik elhagyni a fizikai testet.

Társkapcsolati problémával keresett fel minket T. Zoltán-sofőr és Tné Edina-virágkötő. Nem értették miért és hol romlott meg a kapcsolatuk. Sok állomást találtak, de az igazi gyökerét nem lelték meg. Egymásra mutogattak, a másikat hibáztatták. Ártatlanul indult beszélgetéseik vitába torkolltak és ezek mindennapossá lettek. Mindketten más kapcsolat felé kacsintgattak. Megismerkedésük elején indult forró szeretetük egyre inkább kihűlt. Magyarázkodások, kiabálások, közös programok elmaradása. A szakítás előtt álltak. Energiahiányuk, szeretethiányuk vese fájdalmakban , meghűlések sorozatában, húgyúti problémákban jelentkeztek. Ezek vissza-visszatérő jelenségek voltak a párnál. Az első legfontosabb lépés volt a probléma feltárás után, hogy megtaláljuk azt az első pontot kapcsolatukban, ahol az életcsomó keletkezett. Ezt kellett oldanunk. Majd kimondatni a párral azokat a tulajdonságaikat, amelyek őszerintük a veszekedéseik sorozatát elindították.

Beszélgetéseink során rádöbbentek, hogy mindegyiküknek a saját életében kell megkeresnie azokat a tulajdonságokat, amelyek a viták során állandóan visszatérő problémát okoztak. Mókuskerékben való őrlődésükből a kitörés megoldása, ha szövetségesként segítik egymást. Tanítják társukat, mintegy tükröt tartva önmaguk által. A jellembeli tulajdonságaikat csiszolgatják. Belátták, hogy a kapcsolatukat új alapokra kell helyezniük. A türelem az első nagy lépés a megértés és a megértettség útján. A párral végzett közös munkáink során vese és húgyúti betegségeik ritkultak, majd szép fokozatosan megszűntek.

A kopaszodás a férfiaknál érzelmeik besűrűsödöttsége miatt az izmokba, majd a probléma lelki megfelelőjének szervébe rakódik le. A felgyülemlett feszültség egyre nő. Azonban, ha nem foglalkozik vele a férfi, a szervezet kell, hogy jelezze egy látványosabb módon. Általában elfogadják. Valójában igen komoly lelki megfelelője van a haj ritkulásának, kopaszodásának. Nagyon fontos, hogy a férfiaknak is ugyanolyan szükséges lenne érzelmeik kifejezésére, kimondására, mint a nőknek. A húgyutak energiahiányában is az érzelmi problémák vannak a háttérben. A felfázások-főleg nőknél- a meg nem értettségre utalnak. Kéri a szervezet figyeljen jobban oda rá. Mintegy kérve, hogy foglalkozzon többet érzelmeivel. Mélyebben figyeljen oda mit érez belül.

Tapasztalataink szerint az emberek egyre inkább érdeklődnek betegségeik lelki megfelelője iránt. Ez mindenképpen örömet ad a gyógyító számára.

Németh Gabriella-lélekdiagnoszta
Tóbiás László-lélekgyógyász 
 
[ 7985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x