Kényeztető méregtelenítés 3
Címlap / Szépség-Egészség / Kényeztető méregtelenítés 3

Kényeztető méregtelenítés 3

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

A természet kincsei gyógyírt nyújtanak testnek-léleknek egyaránt. Az iszap és a tőzeg ásványanyag tartalma és az aromás olajokból készült illatos fürdők ideális légkört teremtenek számunkra. 

 

Tőzeg- és iszapfürdők
A tőzegfürdők arról ismertek ,hogy a magas vérnyomást csökkentik, javítják a vérkeringést és ásványi anyagokkal táplálják a testünket. A francia zöldagyag-fürdők a bőrön keresztül kivonják a mérgeket. (Betonite-ként belsőleg alkalmazva az agyag mágnesként működik, kivonja az emésztő traktuson keresztül haladó mérgeket.)

Kezelés : A tőzeget testünkre alkalmazott masszaként , vagy fürdőnkbe tett folyadék formában használhatjuk fel. A legismertebb terápiás tőzeg –(iszapfürdő) a Moor Bath (mocsárfürdő) megtalálható az egészségboltokban.

Adjunk mocsárfürdőt a fürdővízhez, és lazuljunk el benne 20 percre. Azután paskoljuk szárazra bőrünket, és burkolózzunk be fürdőlepedőbe és legalább fél órát pihenjünk le vagy feküdjünk ágyba. Éjjel nagyon is megizzadhatunk.

Francia zöldagyag: tegyünk belőle 450g-ot a forró fürdőbe. Hagyjuk teljesen feloldódni, mielőtt belemegyünk. Ázzunk benne legalább 20 percig, majd paskoljuk szárazra bőrünket és menjünk aludni.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x