HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-15
Címlap / Szépség-Egészség / Kincsünk az egészségünk

Kincsünk az egészségünk

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-15

Rohanó világunkban sokszor egymásra sem tudunk figyelni, nemhogy saját magunkra. Pedig egészségünknél nincs nagyobb értékünk és legjobb, amit tehetünk az, hogy néha megállunk és foglakozunk vele amíg nem késő.  

 

Rohanó világunkban sokszor egymásra sem tudunk figyelni, nemhogy sajt magunkra. Pedig egészségünknél nincs nagyobb értékünk és legjobb, amit tehetünk az, hogy néha megállunk és foglakozunk vele amíg nem késő.

Játsszunk!
Jobban járunk, ha jó formában vagyunk és kissé túlsúlyosak, mintha soványak és edzetlenek lennénk. Se a gyógyszerek sem a speciális étrendek nem helyettesítik a testmozgást. Ne éhezzünk inkább együnk naponta többször jókat és olyan testmozgást végezzünk, melyet élvezünk is. Menjünk kosarazni, biciklizni, úszni a gyerekekkel, vagy edzőterembe, ha épp ahhoz van kedvünk.

Figyeljünk a derekunkra!
Fontos, hogy megfigyeljük, melyik testrészünkön rakódik le a zsír először. A hasi zsírpárnák megvastagodása hajlamosabbá tesz a szív- érrendszeri megbetegedésekre. Találjuk meg a számunkra kedvező hasizom gyakorlatokat, és naponta végezzünk el néhányat belőlük. Ne engedjük, hogy a derék kerülete a férfiaknál 100 a nőknél pedig 88 centiméter fölé vastagodjon.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1075 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x