Hogyan gyógyultam meg az allergiából?
Címlap / Szépség-Egészség / Hogyan gyógyultam meg az allergiából?

Hogyan gyógyultam meg az allergiából?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Talán már 6-7 éve is hogy menetrendszerűen, augusztusban elkezdek "allergiás" lenni, pollenekre, fákra, virágokra, bokrokra, gyomokra. Nem lehet megszokni, nem jó, sokak által ismert kellemetlen közérzettel és tünetekkel jár együtt, ezért évről-évre elfelejtem, hogy allergiás vagyok. De idén már nagyon elfelejtettem... 

Eszembe sem jut hogy betegnek kéne lennem és érzékenységemből fakadóan túlzottan kéne reagálnom a környezetemben élő növényekre természetes működésére.  Hippokratész szerint: ahol a méreg, ott a gyógyszer is. A sok sok rémhír és tiltás ellenére igyekeztem és mindig is igyekszem sok időt tölteni a szabad levegőn, akár még pollenszennyezettség szempontjából terheltebb időszakokban is. Teljesen magától értetődő, hogy mivel naponta edzek is, a hajmosás szinte mindennapos, a tusolás akár naponta többször is szükségszerű és a ruházat és az ágynemű is hasonlóképpen naponta friss és tiszta kell hogy legyen.
 
Rájöttem hogy jót tesz hogy nem dohányzom, nem iszom alkoholt és kávét sem, továbbá az is jótékony hatású, hogy halon kívül jóformán egyáltalán nem fogyasztok állati eredetű fehérjét. Tehát ez az alap!
Körülbelül egy évvel ezelőtt újra elkezdtem szaunázni, és néha infraszaunázni, és kádfürdőzöm is, tengeri sót szórok a vízbe. A sós víz mikroklímája igen jót tesz, a tengert és egyéb élővizeket is szeretem de otthon is reprodukálhatom a sós víz jótékony hatását a bőrömre és az orr- és torok nyálkahártyára.


Körülbelül fél éve reggelente egy teáskanál máriatövis-olajat veszek be éhgyomorra, fogmosás és nyelvtisztítás után és 15-20 perccel utána reggelizem csak, és a reggelit langyos vízben elkevert fél citrom levével indítom, melybe grapefruit-mag olajat cseppentek, körülbelül 10 cseppet.
 
Heti 3-4 alkalommal 1-másfél órás izzasztó edzéseken veszek részt, amely alkalmakkor újabb lehetősége van testemnek és lelkemnek is "méregtelenítődni".
Megkértem igazhitűeket hogy szóljanak azért hogy elmúljon az allergiám és én magam is meditáltam és imátkoztam ezért napi szinten, akár többször is. Szép és egészséges testtartásom van, nem vagyok hajlandó de nem is tudok rosszul levegőt venni, számomra ismeretlen fogalom a hát vagy a derékfájás, nem csak sportolni, mozogni de nyújtani, nyújtózkodni is szeretek. Figyelek a járásomra is, ezt is meg lehet tanulni. Szoktam jógázni is, amikor épp kedvet és lehetőséget érzek rá. Próbáld ki, könnyen rászoksz és ennek csak jótékony hatásait fogod tapasztalni!
 
Heti egyszer teljes testmasszázsra is járok, ha nincs sok időm, akkor talpmasszázsra.
Rájöttem, hogy nem vitaminokkal és különféle gyanús eredetű készítményekkel kell teletömni magunkat, hanem ésszerűen válogatni azokból a könnyen és hazánkban is könnyen és bárhol elérhető gyógytermékekből, amelyek tisztítanak és energetizálnak és természetesen hatnak.
 
Tisztított vizet iszom, néha ásványvizet és forrásvizet is, és viszonylag sok zöld- és fehér teát, (napi 2-3 csészével) amelyek természetes antioxidánsokat visznek a szervezetembe. Időnként flavonoid készítményeket is fogyasztok, de ezt tényleg csak időnként, amikor érzem, megállapítottam, hogy roppant hatékony! Hiszem és tudom, hogy a környezetemben elérhető zöldségekben és gyümölcsökben és gabonafélékben vagy olajos magvakban benne van minden, amire a szerzetemnek szüksége van.
 

Érdemes végezni egy pár napos vese- és májtisztító tea kúrát és nem csak tavasszal, hanem az év bármely szakában (magyar készítmények a legkiválóbbak!) és/vagy egy egyhetes általános méregtelenítő tea kúra is remek döntés, napi 3 x 3 dl tea és már a belső szervek elkezdenek tisztulni, ezáltal fogadóképesek leszünk a vitaminok- és az ásványi anyagok beépülésére.
Van pár remek homeopátiás szer amely jótékonyan hat az immunrendszerre, ezeknek utána lehet nézni, és kérdezni, szerencsére sok helyen elérhetőek.
 
Ha valamit szorgalmasan és kitartóan és hittel, bizakodóan csinálunk, meg lesz az eredménye! El kell hinni, hogy egészségesek vagyunk, hogy ezt is megérdemeljük, hogy örömre születtünk és örömhozók vagyunk és akkor a gyógyulás folyamata is könnyebb és gyorsabb.

Ha csak a felét megteszed amint fentebb írtam, már jobb lesz, de ha e szerint cselekszel, garantált a hatás. Kezdd el, alkalmazd, a szervezeted és a szellemed választ ad amint észleli, hogy másképp állsz hozzá, mint eddig, máshonnan közelíted meg az egészséged.

"Minden gyógyulás arkánumát egyedül a lélek és a szellem rejtett laboratóriumában lehet létrehozni."  (Szepes Mária)


Kezdd el ma! Gyógyulást kívánok!
 
Ujfalusi Márta


Képek:
piqs.de: Mary - Daylight Bath: Glow.
piqs.de: Knipsermann - Teatime
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8861 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x