A Rock hangjának megjelenik az életrajza
Címlap / Színes hírock / A Rock hangjának megjelenik az életrajza

A Rock hangjának megjelenik az életrajza

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Bizonyára sokan kitalálták, hogy Glenn Hughes (ex-Deep Purple) énekesről van szó, aki szerénységéről sosem volt valami híres, most is már előre azt állítja, hogy az életrajza "irodalmi esemény" lesz. 

 

A Foruli Publications adja majd ki jövőre a művet, amelynek társszerzője Joel McIver, míg a remélhetőleg ütős bevezetőt a Metallica dobosa Lars Ulrich írja. Tavasszal, korlátozott példányszámban luxus kiadás is elérhető lesz, amelyen a rajongók pluszban ritka fotókhoz és egy exkluzív vinyl EP-hez is hozzájuthatnak.


Glenn Hughes elmondta, hogy három évig dolgozott a könyvön, olyan lesz, mint amihez hasonlót még sosem olvastunk. A Voice Of Rock igaz története a gyermekkorától kezdve a Trapeze bandán át a Deep Purple-ig.

A kábítószer-függőségétől a teljes kigyógyulásig tartó küzdelmekről is olvashatunk majd. „Most a világ tetején érzem magam, mint szólóművész, miután sok éve tiszta vagyok. Alig hiszem, hogy túléltem. Dollár milliókat költöttem kokainra, s amikor ezt olvassátok, nem fogjátok elhinni” – tesz bennünket kíváncsivá a Rock hangja.

Az egyelőre még cím nélküli könyvet olyan világhírű zenésztársai is támogatják, mint David Coverdale és Tony Iommi, valamint Angie Bowie, John Varvatos és a The KLF tagjai. 
 
[ 889 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x