Karácsonyra Creed koncert DVD
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Karácsonyra Creed koncert DVD

Karácsonyra Creed koncert DVD

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Az elmúlt évtized egyik legsikeresebb amerikai post-grunge bandája, az idén újjáélesztett Creed december 8-án pályafutása első live DVD-jével örvendezteti meg rajongótáborát. 


Rendezvénynaptár
A felvételek az őszi Full Circle turnéjuk houstoni koncertjén készültek 18 ezer fanatikus Creed-rajongó előtt, a legmodernebb filmes technika alkalmazásával. A 239 kamera irányítását Daniel E. Catullo rendező végezte (Rush, Nickelback, Alter Bridge, Smashing Pumpkins, Godsmack), hogy csak néhány korábbi zenekarral készült munkáját említsem. Bedobták itt a “Big Freeze”-nek nevezett technikát is, amelyet először a The Matrix mozifilmben használtak, majd azóta reklámfilmekben is gyakran látható. A koncert audio-részének keverését szintén egy nagyágyúra bízták, Andy Johns a Led Zeppelin és a Rolling Stones mellett szerzett “némi” gyakorlatot.


A dalokat illetően természetesen minden korábbi slágerüket eljátszotta a Scott Stapp énekes, Mark Tremonti gitáros, Brian Marshall basszeros és Scott Phillips alkotta zenekar (“Higher,” “My Sacrifice,” “With Arms Wide Open”, “Bullets”, “What If”, “One”…), de az új albumról is előadták az Overcome és a Thousand Faces című számaikat.

2010 elején a Creed Live-nak lesz egy Deluxe Edition-ja is korlátozott példányszámban, amely mellé ajándékok is járnak (póló, poszter és backstage pass). Valljuk be, hogy rájuk is fér a piac megdolgozása, mert a Full Circle című albumuk a Billboardon ugyan a 2. helyen indított Michael Jackson This Is It-je mögött, de talán Tremontiék sem gondolták volna, hogy a megjelenés után egy hónappal már csak a 42. (!!!) helyen szerénykednek.

A koncertnek ez volt a setlist-je:

1. Bullets
2. Overcome
3. My Own Prison
4. Say I
5. Never Die
6. Torn
7. A Thousand Faces
8. What If
9. Unforgiven
10. Are You Ready?
11. What’s This Life For
12. Faceless Man
13. With Arms Wide Open
14. My Sacrifice
15. One
16. One Last Breath
17. Higher
 
 
[ 1162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x