A Who banda muzsikáját ünneplik a Carnegie Hallban
Címlap / Színes hírock / A Who banda muzsikáját ünneplik a Carnegie Hallban

A Who banda muzsikáját ünneplik a Carnegie Hallban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Március 2-án a New York-i Carnegie Hall közönsége az angol Who zenekar legismertebb dalait hallhatja, olyan művészek előadásában, mint Bobby McFerrin, Frank Black és a Living Colour együttes 

 

A koncert producere Michael Dorf, akinek a Knitting Factory zenei klubot köszönhetik az amerikaiak. Ez már a hatodik ilyen rendezvénye lesz, amikor valakinek a zenei munkássága előtt tisztelegnek a kollégák. A bevételt jótékonysági célra fordítják, zenei nevelési programokat támogatnak hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére.


„A Who muzsikáján nőttem fel – vallja be Dorf – azok a művészek, akik tiszteletük jeléül színpadra lépnek, bár eltérő stílusban, de hitelesen adják majd elő a Who dalait”. A korábban említetteken kívül láthatják majd a nézők, Warren Haynes (Govt. Mule), Bettye LaVette, Jason Isbell, Gaslight Anthem, Matt Nathanson, Sondre Lerche, The Postelles és Mose Allison produkcióját is, aki hajdanában Who-nak írta a „Young Man Blues” című számot.

Azt még nem lehet tudni, hogy maguk az ünnepeltek, Pete Townshend és Roger Daltrey (már csak ketten élnek a legendás négyesből) jelen lesznek-e és esetleg előadnak valamit, de erre emlékezetes, pozitív példák vannak a múltból, amikor Bruce Springsteen és az R.E.M. főhősökként „váratlanul” a színpadra penderült. Ők egyébként szívesen vesznek részt az ilyen tribute koncerteken, ott voltak Joni Mitchell, Bobb Dylan és Elton John ünneplésénél is. 
 
[ 1444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x