A Soundgarden zenekar 12 év után újra összeáll
hirdetés
Címlap / Színes hírock / A Soundgarden zenekar 12 év után újra összeáll

A Soundgarden zenekar 12 év után újra összeáll

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

A hírt éjfél előtt maga a banda egykori frontembere, Chris Cornell jelentette be a Twitterén, aki úgy látszik végül csak a józan eszére hallgatott, miután legutóbbi szólóalbumának (Scream) a megvásárlásától sikoltozva menekültek egykori rajongói. 


Rendezvénynaptár
A Seattle-i grunge zenei irányzat egyik zászlóshajójának számító Soundgarden 1997-ben muzsikált együtt utoljára. Igaz, tavaly október 6-án a Pearl Jam (a másik nagy grunge-banda) újrakezdésénél is színpadon voltak. Valószínű, hogy a fogadtatásuk és az időközben szintén lenyűgözően szereplő Alice in Chains csapat körüli felfokozott érdeklődés is hozzájárult a Soundgarden zenészeinek nagy egymásra találásához.

 
Egyébként már jó ideje lebegtették ezt az ügyet, de Cornell korábbi nyilatkozataiban óvatosan csak arról beszélt, hogy régi B-oldalas dalaikból, ritkaságokból adnának ki albumot vagy valamiféle dobozos set-et.

A Soundgarden tagjai: Kim Thayil gitáros, Ben Shepherd basszeros és Matt Cameron dobos tavaly márciusban már összehozott egy részleges reuniont Tom Morello show-ját támogatva Seattle-ben, amikor több slágerüket is előadták, Tad Doyle-lal az énekmikrofonnál.  A tervezett koncertjeikről még csak annyi szivárgott ki, hogy azok tavasszal lennének a nyugati parton és fontolgatják a fellépést az idei Coachella zenei fesztiválon is.
 
 
[ 1373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x