Mary J. Blige énekli a Stairway to Heavent
Címlap / Színes hírock / Mary J. Blige énekli a Stairway to Heavent

Mary J. Blige énekli a Stairway to Heavent

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Led Zeppelin remekművével eddig nem sokan próbálkoztak, de az R&B királynőjének tartott Mary J. Blige sikerre viheti, különösen úgy, ha olyan sztárok segítik, mint Steve Vai gitárvirtuóz és Travis Barker a Blink 182 dobosa. 

Rajtuk kívül ott volt még a nagy titokban készült felvételen a Capitol Records hollywoodi stúdiójában, Michael Jackson korábbi turnégitárosa, Orianthi és az American Idol tv-sorozat zsüritagja Randy Jackson, aki basszusgitározott. 


Az énekesnő a felvétel előtt úgy vélte: „Azt hiszem a dal nem lesz túl nehéz, mert tiszta érzelmen alapul, egy egészen spirituális dal". A Led Zeppelin klasszikusa szerepel majd Blige új, immár 10. albumán, a "Stronger With Each Tear"-en is, amely várhatóan március 15-én jelenik meg Európában.

Egyébként a Stairway to Heavent páran már elénekelték, köztük volt Rolf harris 1993-ban és Dolly Parton 2002-ben. Mary J. Blige  a Spinnernek azt mondta, hogy szívesen énekelne egy duettet Robert Plant-tel. „A Whole Lotte Love egy őrület lenne”- ebben egyetértünk, már csak Robertet kellene megnyernie az ügyhöz.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1557 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x