Az egyik Gyilkos szólóban folytatja
Címlap / Színes hírock / Az egyik Gyilkos szólóban folytatja

Az egyik Gyilkos szólóban folytatja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-02

Brandon Flowers, a The Killers rockcsapat frontembere, zenekarának időszakos leállása miatt szólólemez kiadására készül Flamingo címmel. A CD szeptemberben kerül az európai és az amerikai boltokba. 

 

A nemrég 29. születésnapját ünneplő, skót-litván felmenőkkel rendelkező amerikai énekes Las Vegas-ban, a saját stúdiójában vette fel a 10 dalt. Segítséget három producertől: Stuart Price, Daniel Lanois – ő a napokban épült fel a motorbalesete után – valamint Brendan O’Brien-től kapott. A kísérő zenekar tagjainak nevét eddig még nem hozták nyilvánosságra, csak annyit lehet tudni, hogy a Killers régi ismerőseinek számítanak. A dalok közül az első single a Crossfire, de már „nevesítették” a Jilted Lovers and Broken Hearts és a Welcome to Fabulous Las Vegas című opuszokat is. Az énekes természetesen élőben is szeretné bemutatni a lemez zenei anyagát, de erre valószínűleg csak jövőre kerül majd sor.


Emlékeztetőül: a The Killers az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb tengerentúli rockcsapatának számít, amit bizonyíthat a Rolling Stone magazin kimutatása is, amely szerint a 2004. júniusában megjelent bemutatkozó lemezük, a Hot Fuss a 2000-2009. közötti időszak 43. legjobb albuma. Sőt, erről a Mr. Brightside-ot is a dekád 48. legnépszerűbb dalának minősítették. Amúgy, ez az album, illetve erről a Somebody Told Me három Grammy-jelölést is kapott, de végül nem nyertek a fiúk. Annál sikeresebbek voltak viszont a listán (7. hely a Billboardnál) és a boltokban, ahol háromszoros platina lett ez a korong.

A 2006. októberében megjelent Sam’s Town című munkájukkal még magasabbra törtek (2. hely), de ebből már „csak” egymillió darab talált gazdára. A legutóbbi albumuk (a 2008. novemberi Day & Age) sikere elmaradt a korábbi diadalmenettől, valószínű ez is közrejátszott abban, hogy a fárasztó turnézás után szeretnének kicsit feltöltődni a zenekar tagjai. Flowers elmondása szerint azért már beszélgetnek az új album terveiről, de a stúdiómunkáknak még nem jött el az ideje. 
 
[ 869 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x