Félmillát akart lenyúlni egy banda a Black Country névért...
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Félmillát akart lenyúlni egy banda a Black Country névért

Félmillát akart lenyúlni egy banda a Black Country névért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-24

Glenn Hughes az év szupergroupjának kikiáltott, Black Country Communionnak az énekese mesélte el a napokban a névválasztásuk körüli, hónapokig tartó anomáliát. 

Korábban többször is beszámoltunk róla, hogy a Deep Purple egykori énekese mellett, Derek Sherinian, Jason Bonham és a csodagitáros, Joe Bonamassa Black Country néven új bandát alakított, amelynek a neve utalás az angliai iparvidékre, ahonnan Glenn és Jason is származik. A bemutatkozó albumuk szeptemberben kerül a boltokba.


Hughes elmondása szerint, ő végzett a Google-ben némi előzetes „kutatómunkát”, de nem talált Black Country zenekarnevet. Óvatlanul – valószínűleg idő előtt – kiszivárgott a sajtóban a tervezett név, amelynek hallatán „némi” pénzt remélve azonnal lecsapott rájuk egy Baltimore-i zenekar. Pofátlanságukban és Hughes szerint agresszív stílusukban odáig merészkedtek, hogy félmillió dollárt kértek az általuk jogosnak ítélt névhasználatról való lemondásukért cserében. Glenn úgy véli, valószínűleg azt hitték ezek a fickók, hogy ők a csikkzsebből is kifizetik ezt az összeget. A saját muzsikájukról pedig megjegyezték, hogy azon érződik Tommy Bolin hatása. Gondolom, ez aztán végképp betette a kaput Hughes-nál, akinek a társa volt Bolin a Deep Purple-ben!


Természetesen nem lett az „üzletből” semmi. Bonamassáék inkább hozzátették a Black Country névhez a Communion (közösség) szót, de Hughes megjegyezte, hogy itt ne a vallási megközelítésre gondoljunk, ők inkább a 60-as évek hippy-közösségeire akartak ezzel utalni.

 
 
[ 1630 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x