Mi lesz a Csirkelábbal?
Címlap / Színes hírock / Mi lesz a Csirkelábbal?

Mi lesz a Csirkelábbal?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

A Chickenfoot (Csirkeláb) nevű szupergroup énekesének, Sammy Hagarnak a panasz-áradatát hallgatva, tulajdonképpen keresztet is vethetünk a banda jövőjét illetően, mert e zenekaron kívül annyi más saját projectben is dolgoznak a zenészek. 

 

Rendezvénynaptár
A leggyengébb láncszem – Hagar szerint – a dobosuk Chad Smith, aki hamarosan elkezdi a munkát eredeti bandájával a Red Hot Chili Peppersszel, amely a 2006-os Stadium Arcadium után új album felvételére készül. Hogyan is működhetne ez a kapcsolat úgy, hogy néhány napot a Chickenfoottal játszik, aztán rohan át néhány napra vagy hétre a Chilihez. Nem beszélve arról, ha kész lesznek az új nagylemezzel, biztos elmennek vagy másfél évre turnézni a „fűszeresek”. Keressenek egy új dobost vagy várjanak Chad-re? Nem kis dilemma ez, avat be a gondokba bennünket az énekes.


A közeljövőt illetően szeptember 10-én és 11-én Chickenfoot koncertek lesznek, közben dalokat is írnak, négy már el is készült a második nagylemezükre, de a többin is volna mit agyalni. Gitárosuknak, Satrianinak október 5-én kerül a boltokba a Black Swans and Wormhole Wizards címmel legújabb szólóalbuma, amellyel több mint három hónapig turnézik, így ő is kiesik.


Azért Hagar is elfoglalja magát, ő a Wabos nevű saját csapatával mostanában az Aerosmith előtt lép fel. Ezen kívül Joel Selvin San Franciscó-i zenei újságíró segítségével a Red című önéletrajzán munkálkodik. Korábban már tett két kísérletet is arra, hogy papírra vesse az emlékeit, aztán valahogy abbamaradt a könyv. Most úgy érzi, ha fájdalmas szülés is lesz, de megéri őszintén beszélni az életéről, hiszen az embereknek fogalmuk sincs arról, honnan jött és miken ment keresztül. Reméli, hogy óriási sikere lesz a könyvnek.

A Chickenfoottal kapcsolatban megjegyezte még, jól tudja, hogy a társainak ez a banda nem az életük nagy esélye és nem függ a megélhetésük sem a zenekartól, de mégis, túl jó ez a csapat ahhoz, hogy hagyják szétesni. Ebben tökéletesen igaza van. 
 
[ 1432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x