Carl Palmer szerint vége az ELP-nek
Címlap / Színes hírock / Carl Palmer szerint vége az ELP-nek

Carl Palmer szerint vége az ELP-nek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Nyáron Londonban a High Voltage fesztiválon az Emerson, Lake & Palmer trió a közönség óriási ovációja közepette ünnepelte megalakulásának 40. évfordulóját. 

 

Tizenkét év eltelte után először játszottak együtt, de a hosszú kihagyás egyáltalán nem látszott meg a produkciójukon. Igaz, - Palmer elmondása szerint – a koncert előtt egy hónapot próbáltak, amibe majdnem „belehalt”. Nem fizikailag, - mert láttuk az elmúlt években nálunk is, hogy a dobszerkó mögött még mindig mennyire fiatalos, ereje teljében van – hanem szellemileg. Egyszerűen elveszítette az érdeklődését az ELP iránt. Neki nincs szüksége egyhónapos próbára még egy ilyen kihagyás után sem – állítja.


Természetesen Carlnak is jól esett a koncert utáni lelkes fogadtatás, mindenki boldognak látszott, de ő úgy látja, hogy ebből elég is volt ennyi, méltóképpen megünnepelték a 40. szülinapot. Lake és Emerson nagyon feszült volt végig, - mondja - de ő nem egy ideges típus. (És nem is túl érzelgős!) Igaz, Palmer folytonos izzásban van, hiszen az Asia zenekarral több mint 200 bulin van túl és a saját bandájával is szinte állandóan koncertezik.


Így nekünk, akik nem voltak ott ezen a londoni fesztiválon, marad a hamarosan megjelenő CD, illetve a DVD és a régi emlékek.
 
 
[ 1362 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x