Chad Smith is dobolna Jimmy Page-nél
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Chad Smith is dobolna Jimmy Page-nél

Chad Smith is dobolna Jimmy Page-nél

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-24

A Red Hot Chili Peppers derék ütőse azért bevallotta, hogy rajta kívül lenne még vagy ötmillió dobos a világon, aki ugyanerről álmodozik, hogy Jimmy Page mögött nyomja a ritmust. 

Elmondása szerint neki azért van talán erre több esélye, mert ugyanaz a menedzserük. De Chad is csak addig jutott, hogy odaszólt Jimmynek: „Ember, akarsz egy ritmus-szekciót?” A válasz egy sejtelmes mosoly volt. Chad Smith azt is elmondta az Ultimate Guitarnak, hogy az összes Led Zeppelin dalt el tudja játszani, hiszen a kedvenc bandája volt. (Sokan lehetnek ezzel így!)


Persze lehet, hogy Chad Smith lenne a legnagyobb zavarban, ha Page tényleg felkérné valami közös munkára, hiszen még a Chickenfoot bandával sem tudja egyeztetni az elfoglaltságait. A Red Hot Chili új albumán dolgozik, amellyel turnét is tervez jövőre, ugyanúgy, mint a Chickenfoot supergroup. Az elmúlt hetekben már többször nyilatkozta Smith, hogy a Chickenfoot-tal 2011-ben nem tud koncertezni a Chili miatt. Majd bérelnek a fiúk egy dobost – ajánlott ütős megoldást Satrianiéknak, amitől azok nem kaptak röhögőgörcsöt. Ezek után kicsit érthetetlen ez az álmodozás a Page-dzsel való munkáról.


Egyébként Dave Grohl is „mindenét” odaadta volna, ha a Zep dobszerkóját kezelheti. Nem jött össze neki sem, de legalább egyszer Jimmy Page és John Paul Jones társaságában muzsikálhatott egy Foo Fighters bulin.

Ha pedig Zeppelin, akkor néhány szót talán megérdemel Robert Plant legutóbbi nyilatkozata is. (Számomra érthetetlen és már dögunalmas az angol és amerikai kollégák egy-két éve tartó ténykedése Plant és a Zeppelin feltámasztása problémakörben). Kínjában vagy mérgében a folytonos abajgatástól, Plant nemrég azt találta mondani, hogy inkább menne a Szaharába a berberekhez énekelni, mint a Led Zeppelinbe. Úgyhogy ehhez tartsuk magunkat!  


 
 
[ 2032 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x