Még mindig szárnyal a Led Zeppelin
Címlap / Színes hírock / Még mindig szárnyal a Led Zeppelin

Még mindig szárnyal a Led Zeppelin

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Sajnos 30 éve már csak a hanglemezboltokban, de ott nagyon, hiszen a közel két és fél éve kiadott Mothership című dupla CD-jük hetek óta vezeti az angol rocklistát. 

Ha csak átfutjuk a 40-es listát, már akkor azonnal szembetűnik, hogy itt nem hetente változnak a „versenyzők”, még a legfrissebb lemez is egy hónapos, az A Day to Remember ifjonc bandától a What Separates Me From You a 15. helyen található.


A dobogó második fokán is egy több mint egyéves korong látható a Foo Fighters: Greatest Hitse, amelyet a Linkin Park: A Thousand Suns albuma követ ugyanúgy, mint az elmúlt héten.

A 4. helyre lépett felfelé kettőt a Muse: The Resistance nagylemeze. Akinek kétsége lenne afelől, hogy mostanában mi a neve Anglia legnépszerűbb rockbandájának, annak csak rá kell néznie a listára! A Muse lemezeit találjuk a 10., a 27., a 28. és a 40. helyén is. Pedig az Origin of Symmetry (307 hete), az Absolution (315 hete) jelent meg – úgy látszik, még mindig vannak olyanok Albionban, akiknek még nincsenek meg ezek a CD-k!


Vannak azért mások is, akiknek több lemezük van fenn a listán, mint pl. a Paramore a 6. és a 11. lépcsőn, vagy a Linkin Park, amelynek három korongja is helyezett.

A viszonylag újnak számító lemezek közül az Alter Bridge: AB III című nagyszerű korongja a 21., míg a Stone Sour: Audio Secrecy-je a 16. helyet csípte meg. Ami pedig a supergroupokat illeti, a Black Country Communion bemutatkozó munkája a 33., míg a Them Crooked Vultures debütálása 38. helyen található.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x