Mi újság az amerikai rocklistákon?
Címlap / Színes hírock / Mi újság az amerikai rocklistákon?

Mi újság az amerikai rocklistákon?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-02

A Billboard 25 rockalbumot tartalmazó listájának élén továbbra is az egy hónapja megjelent Kid Rock: Born Free-je található, de nem változott a 2. helyezett sem, amely Bon Jovi: Greatest Hitse. 

 

A dobogó 3. fokán viszont egy újdonság tűnt fel, a fiatal Hinder banda All American Nightmare című korongja. Tartja 5. helyét a Kings Of Leon: Come Around Sundown-ja és a nyolcadikat Bruce Springsteen: The Promise című munkája. Két pozícióval viszont feljebb jött a 7. lépcsőre a Linkin Park: A Thousand Suns CD-je. Két hónapja jelent meg egy szokatlan duó, Elton John és Leon Russell: The Union LP-je és még mindig ott van a 9. helyen.


A nagy öregek közül Santana: Guitar Heavenje a 11. helyről a 20-ra csúszott, míg Eric Clapton legutóbbi lemeze a 21. pozíciót a 24-re váltotta.

A hard rock albumok 15-ös listáján is számos lemez megtalálható az előbbiek közül, itt Bon Jovi slágerei vezetnek a Hinder albuma előtt (képünkön a banda), míg a Linkin Park a harmadik. Újra belépett a listára Slash szólólemeze (14.), amit az Alter Bridge: AB III korongja követ.


Végül, essék szó a 10 legnépszerűbb blueslemezről is. Itt szinte alig van változás, hiszen hetek óta Buddy Guy: Living Proof című albuma uralja ezt a listát, ami élő bizonyíték arra, hogy a műfaj óriásának munkája iránt töretlen az érdeklődés! Egy másik ikon, Etta James lemeze után is kapkodnak a vásárlók, ugyanis az Icon című lemeze tartja második helyét. Ugyanez vonatkozik a Grammy-re is jelölt Kenny Wayne Shepherd: Live! In Chicago című nagyszerű albumára, amely őrzi a harmadik pozíciót.


Sokak számára meglepetés lehet Cyndi Lauper kiváló szereplése, akinek a Memphis Blues című CD-je 25 héttel a megjelenése után, még mindig a negyedik! Joe Bonamassa két lemezzel képviselteti magát a top 10-ben, a Royal Albert Hallban rögzített koncertje az 5., míg Black Rock albuma a 7. helyen található.

Öt hete dobtak piacra egy újabb Best of CD-t a néhai Stevie Ray Vaughan-tól, Playlist címmel, amely a nyolcadik, ezt a korongot a világ jelenleg legjobb slide-gitárosának, Derek Trucks-nak a saját bandájával felvett Roadsongsa követi, amely 26 héttel ezelőtt került a boltokba, de még mindig a 9. legkeresettebb album. 
 
[ 1385 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x