A Creed muzsikája farkasok ellen is hatásos
Címlap / Színes hírock / A Creed muzsikája farkasok ellen is hatásos

A Creed muzsikája farkasok ellen is hatásos

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-03-28

Walter Eikrem 13 éves norvég fiatalember az iskolából hazafelé tartva észrevette, hogy farkasok ólálkodnak körülötte, mire a mobiltelefonján nyomott nekik egy kis Creed-et és hevesen integetett a karjaival, a vadállatoknak inukba szállt a bátorságuk és menekülőre fogták. 

 

Arra már nem is merünk gondolni, ha még agresszívebb rockzenével kínálja meg a négy farkast a bátor fiú, tán még az állatvédők is közbeléptek volna.


Az eset a múlt héten történt Rakkestad norvég városka közelében. Arrafelé nem ritkák a farkasok, így Walter is tudta, hogyan kell viselkednie, nem elrohanni, mert akkor támadnak, hanem bátran viselkedni, ahogy az anyukája tanította neki. Egyébként – elmondása szerint – először azt hitte, hogy a szomszéd kutyái, de aztán látta, hogy ezek más fajták, kihúzta a fülhallgatót és felnyomta a hangerőt a mobilján, az Overcome bömbölt, többi pedig már történelem… Azért őszintén bevallotta, annyira félt, hogy még ha akart volna, sem tudott volna elfutni. A legjobb döntést hozta. Remélem, hogy a Creed tagjai, ha Skandináviában jár a banda megjutalmazzák majd a fiút koncertbelépővel és egyéb ajándékokkal. 
 
[ 946 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x