Glenn Hughes elvesztegetett és megtalált évei
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Glenn Hughes elvesztegetett és megtalált évei

Glenn Hughes elvesztegetett és megtalált évei

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-24

A Rock Hangja, ahogy sokan a Black Country Communion énekesét nevezik, a Deep Purple and Beyond: Scenes From the Life of a Rock Star című, idén megjelenő könyvében őszintén beszél azokról az évekről is, amelyek drog és alkohol mámorban teltek. 

A közelmúltban megjelent egyik interjúban a 80-as évekről megjegyezte, eljutott arra a pontra, amikor úgy döntött le kell állnia a drogokkal és az alkohollal. Elege volt abból, hogy állandóan fáradt és rosszul van, persze, erre egy adott pillanatban a többi szenvedélybeteg is gondol, aztán mégis folytatja. Ma már nem az az ember, aki hajdanában volt – vall büszkén (most már hosszú ideje tisztán), a legyőzött démonairól.


Jelenlegi zenekaráról, a Black Country Communionról  pedig minden interjúban, - mint ahogy ebben is - valami gyermeki lelkesedéssel beszél, igaz, ugyan ő a frontember, aki gitározik és dalokat is ír, de „ez nem szupergroup, ez egy igazi banda”, ahol mindenki odateszi magát és az egóját is mértékletesen kezeli. (Maradjon ez így még sok-sok évig, csak ezt kívánhatjuk mi is!)


Mint arról korábban már beszámoltunk június közepén megjelenik a szupergroup második albuma „2” címmel, amelynek a napokban közzétették a tracklistáját:

1. The Outsider
2. Man In The Middle
3. I Can See Your Spirit
4. The Battle For Hadrian’s Wall
5. Save Me
6. Cold
7. Smokestack Woman
8. Faithless
9. An Ordinary Son
10. Little Secret
11. Crossfire
12. Crawl


A terveik szerint júliusban a németországi koncertjeikből készül egy DVD is, amelyet a karácsonyi piacra szánnak. Hughes azonban már a jövő évi saját munkáira is gondol, nagyzenekari és akusztikus projectet tervezget, de a fókuszban azért nála továbbra is a Black Country Communion marad.

 
 
[ 2412 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x