Jason Bonham befejezte a Led Zeppelin egyik dalötletét
Címlap / Színes hírock / Jason Bonham befejezte a Led Zeppelin egyik dalötletét

Jason Bonham befejezte a Led Zeppelin egyik dalötletét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Save Me címmel szerepel majd ez az opus a Black Country Communion június 2-án megjelenő új albumán. A riffet három évvel ezelőtt próbálgatta Page, Jones és Jason, amikor még úgy tűnt, hogy újra szárnyal majd a Zeppelin. 

Jason Bonham minden interjúban elmondja, hogy mekkora öröm volt neki az az este 2007. december 10-én, amikor édesapja dobszerkója mögött ült és Jimmy Page, John Paul Jones és Robert Plant társaságában muzsikált. Ennél nagyobb csak a bánata volt, - amin azóta is nehezen teszi túl magát – amikor Robert Plant kihátrált a bandából, új énekest pedig nem „mertek” bevállalni a Zep tagjai.


Pedig – véleményem szerint – más néven, egy tehetséges énekessel ezek a zenészek azóta is uralhatnák a rockvilágot. Ki foglalkozott volna azzal, hogy nem Led Zeppelin név áll a plakátokon? A banda számított volna!


Így ez a lehetőség szinte az ölébe hullt a Black Country Communionnak, amely Joe Bonamassa, Glenn Hughes, Derek Sherinian és Jason Bonham-mel a soraiban ügyesen kihasználta ezt a vákuumot és valószínűleg él ezzel a jövőben is.
 
Mi történt azóta a Zep zseniális zenészeivel? Nos, John Paul Jones jobb híján a Them Crooked Vultures bandában vigasztalódik, de Page-nek még ez sem adatott meg… Azonkívül, hogy mindenféle ötletek keringenek vele kapcsolatban, tulajdonképpen zeneileg nem csinál semmit, ami hihetetlen egy ilyen képességű muzsikustól. Robert Plant levezető jelleggel összehozott „bárzenekarát” pedig inkább nem minősíteném, akiknek ez a muzsika tetszik, azok élvezzék!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2334 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x