Világhírű rockerek memoár dömpingje
Címlap / Színes hírock / Világhírű rockerek memoár dömpingje

Világhírű rockerek memoár dömpingje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Ha a lemezek nem fogynak úgy mint korábban, akkor majd az életrajzok? Ozzy, Keith Richards, Steven Tyler, Sammy Hagar, Tony Iommi, Glenn Hughes, Pete Townshend után Gregg Allman is megírja az élettörténetét. 

 

Az Allman Brothers Band billentyűs főnökének Unflinching (rendíthetetlen) címmel a jövő év első felében tervezik piacra dobni a visszaemlékezéseit. A rock egyik legtragikusabb sorsú bandája az övé, amelyben két halálos motorkerékpár-baleset is történt, szinte ugyanazon a helyen. (Erről bővebben a Rockháló kapcsolódó cikkeiben.)


Az egyik áldozat a bátyja, Duane Allman volt, akit joggal, minden idők egyik legjobb fehér amerikai blues-rock gitárosának tartanak. Bizonyára erről az esetről és ezt követően ennek a zenekarra és a rá gyakorolt hatásáról is olvashatunk majd. Akik egy kis bulvárt várnak, azoknak ott lesz a szinte csak hetekig tartó házasságának sztorija Cherrel!


Minden bizonnyal foglalkozik majd azzal is, amikor 2007-ben hepatitis C-vírust diagnosztizáltak nála, ami három évvel később sikeres máj transzplantációhoz vezetett. A zenekarban is előfordultak kábítószer-ügyek és letartóztatások, ezeket sem titkolja el a szerző. Megtudhatjuk a történetét a Family Guy televíziós rajzfilm sorozat egyik epizódjában való feltűnésének is.


Gregg Allman, amikor befejezte a középiskolát, úgy gondolta játszik egy vagy két évet a klubokban, aztán kiszáll és megy az orvosira. Szerencsénkre nem ezt az utat választotta, mert így szegényebbek lennénk, hiszen minden idők egyik legjobb amerikai blues-rock zenekarát az Allman Brothers Band-et neki is köszönhetjük! 
 
[ 1433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x