Az amerikai bandák legyalulják a Dürer Kertet
Címlap / Színes hírock / Az amerikai bandák legyalulják a Dürer Kertet

Az amerikai bandák legyalulják a Dürer Kertet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

A június az év egyik legkeményebb hónapjának ígérkezik, hiszen szinte heti rendszerességgel érkeznek a hardcore és metal világának elismert zenekarai, ezek közül is kiemelkedik a connecticuti Hatebreed és a kaliforniai Death By Stereo koncertje 27-én a Dürer Kertben. 

 

A közel 20 éve működő Hatebreed hardcore/metal zenekar az 1997-es, Satisfaction Is the Death of Desire című albumával robbant be a köztudatba, a lemez az akkor még középkategóriás Victory Records bestsellere lett, minek eredményeképp a zenekar és a kiadó kéz a kézben nőttek a hardcore színtér óriásává. Az album sikerét major label szerződés követte, viszont az intenzív turnézás miatt a második, Perseverance címre hallgató album négy és fél év várakozás után jött ki, ami már csak azért is meglepő, hiszen ennyi idő alatt klasszikusok születnek majd tűnnek el nyomtalanul.


A Hatebreed nem állt meg, hiszen újabb és újabb albumok jöttek ki az évek során és bár az elmúlt időszakban a csend egy kicsit nagyobb körülöttük, mint általában, a zenekar a mai napig az egyik legmegbízhatóbb gépezet, ha koncertezésről van szó. Hozzánk immár negyedik alkalommal érkeznek.


Vendégük a nagyszerű, és sokkal jobb sorsra érdemes Death By Stereo (képünkön), amelynek bemutatkozó lemeze, az If Looks Could Kill, I’d Watch You Die a feje tetejére állította 1999-es megjelenésekor az enyhén stagnáló hardcore színteret. Hardcore, punk és metal elemekkel kevert zenéjük sajnos mégsem repítette a bandát tartósan az őket megillető pozícióba. Ennek ellenére még mindig egy olyan zenekar, amely tarol energikus koncertjeivel, mint azt már korábban láthattuk mi is. A mostani bulit a budapesti The Last Charge nyitja majd. 
 
[ 1720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x