Sammy Hagar beájult a Chickenfoot új albumától
Címlap / Színes hírock / Sammy Hagar beájult a Chickenfoot új albumától

Sammy Hagar beájult a Chickenfoot új albumától

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-05

Arra még várnunk kell szeptember végéig, hogy ránk is hasonló sors vár-e, mint a szupergroup énekesére, ha meghallgatjuk az új lemez dalait. 

 

Rá is kell tenniük egy szívlapáttal, mert a másik szupergroup, a Black Country Communion lépéselőnyre (csirkelábnyi) tett szert velük szemben. Hagar mindenesetre nagyon bizakodó, a legjobb lemezének tartja a Chickenfoot III-at, amit valaha készített. Elmondása szerint ő általában negatívan áll a dolgokhoz, amiért sokat küzd önmagával, de amikor meghallotta Joe Satriani dalait, szinte kiütve érezte magát.


Korábban Satriani is megszólalt ebben az ügyben és ő is mélyebbnek és jobbnak jellemezte az új számaikat, mint amelyek a bemutatkozó korongjukon voltak. Megtudtuk, hogy vannak olyan dalok, amelyek a jó öreg R&B gyökeréig hatolnak, míg a Last Temptaion című szám felvételéhez az inspirációt a The Black Keys csapattól kapták. Hagarnál ez a zenekar ott van kedvenceinek top 10-es listáján, olyanok társaságában, mint a Cream és a Led Zeppelin.


Lazán idekapcsolódó hírem, hogy a fiatal blues-rock gitárosok egyik legnagyobb bálványa, Kenny Wayne Shepherd is azon gondolkodik, hogy ő is összehoz egy szupergroupot ismert zenészek bevonásával. Így kiléphetne abból a „komfortos zónából”, - ahogy ő nevezte – amelyben évek óta muzsikál, igaz, egyelőre csak valamiféle side projecten agyal. Addig is érjük be tőle az augusztus 2-án megjelenő How I Go című vadonatúj albummal, amelyet már nagyon várnak a gitáros rajongói! 
 
[ 1764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x