Ritkaságok a Disturbed hard rock bandától
Címlap / Színes hírock / Ritkaságok a Disturbed hard rock bandától

Ritkaságok a Disturbed hard rock bandától

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

A többszörös platinalemezes hard rock zenekar, a Disturbed első B-oldalas gyűjteménye, a The Lost Children november 8-án jelent meg a Reprise Records gondozásában.  

 

A zenei anyagon egy eddig kiadatlan dal, a “Mine” is helyet kapott, de felkerült a “3” című kompozíció is, amely áprilisban kizárólag a zenekar weboldaláról volt letölthető, és melynek bevételét a Damien Echols Defense Fund alapítvány számára utalták, az azóta kiszabadult, West Memphis Three néven elhíresült, koholt vádakkal börtönbe juttatott három férfi kiszabadításának támogatására.


Egy harmadik dal, a “Hell” pedig a 2005-ös Ten Thousand Fists UK Tour Edition bónusz felvétele volt, most pedig ez az album beharangozó kislemeze.

A további dalok: a “God of the Mind” és az “A Welcome Burden” a zenekar bemutatkozó albuma, a The Sickness 2010-es újrakiadásán szerepelt; a “Monster”, a “Two Worlds” és a “Sickened” szintén a Ten Thousand Fists UK tour edition-ön; a “Run” a 2008-as Indestructible limitált példányszámú kiadásán; a “Parasite” pedig az Indestructible japán kiadásán.

 
A zenekar legutóbbi albuma, az Asylum Amerikában aranylemez lett, nemzetközi lemezeladásai meghaladják a 12 millió albumot és a 6 millió digitális kislemezt. Az Asylum volt a Disturbed negyedik stúdióalbuma, mely a lemezeladási lista első helyén nyitott, és ezt a bravúrt eddig csak két másik rockzenekar tudta elérni: a Metallica és a Dave Matthews Band. 
 
[ 2691 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x