Már az előszobában vannak a Hírességek Csarnokának új...
Címlap / Színes hírock / Már az előszobában vannak a Hírességek Csarnokának új belépői

Már az előszobában vannak a Hírességek Csarnokának új belépői

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Ezúttal szerencsére többségben vannak azok, akiknek közük van a rock and rollhoz (Guns N' Roses, Red Hot Chili Peppers, Small Faces/Faces) és bebocsátást nyernek a Rock and Roll Hall of Fame szentélyébe április 14-én Clevelandben. 

 

Azt is mondhatnánk, hogy a 15-ös kínálat szűkítése után a „papírforma” érvényesült, mert az említetteken kívül a szépséges dalai miatt nálunk is sokak által kedvelt Donovan – igaz, nem első nekifutásra – de végül csak halhatatlan lett. A néhai Laura Nyro énekesnő sajnos nem érhette meg ezt az elismerést (ez volt a 3. alkalom, hogy jelölték), Freddie King bluesgitáros is csak a mennyekből kísérheti figyelemmel az eseményt, nagy örömünkre az „Early Influence” kategóriában bekerült a csapatba.


Rajtuk kívül még a The Beastie Boys (harmadszorra már nem úsztuk meg!) és az előadókon kívüli kategóriákban a néhai Don Kisrshner tv-producer, valamint további zenei szakemberek: Cosimo Matassa, Tom Dowd és Glyn Johns részesült ebben a megtiszteltetésben.


A világhálón a szakírók többsége egyelőre azzal van elfoglalva, hogy „kibékül-e” ebből az alkalomból Slash és Axl Rose, színpadra lép-e a régi Guns N’ Roses, Rod Stewart megragadja-e az énekmikrofont a Faces élén, a Chiliben tépi-e a húrokat John Frusciante és így tovább…

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy kik lesznek azok a világhírességek, akik a beiktatási ceremónián méltatják a halhatatlanná váló kollégákat! Gondolom, néhány héten belül ez is kiderül. 
 
[ 1678 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x