Német és amerikai bandák garázdálkodnak a Dürer Kertben...
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Német és amerikai bandák garázdálkodnak a Dürer Kertben

Német és amerikai bandák garázdálkodnak a Dürer Kertben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

Február 15-én a Get Infected elnevezésű turné keretében a német Caliban és a We Butter The Bread With Butter zenekarok mellett, az amerikai Winds Of Plague, az Eyes Set To Kill és Attila is boldogítja majd az erre a muzsikára szomjazó nagyérdeműt. 


Rendezvénynaptár
2007-ben az év egyik legfontosabb  eseményének számított a Caliban aktuális Európa-turnéja, az azóta legendássá vált Darkness Over Europe, hiszen az A38 fedélzetére olyan zenekarok érkeztek, amelyek egytől-egyig akkor törtek be a nemzetközi véráramba. Az I Killed The Prom Queen épp a turné utáni feloszlásával vált meghatározóvá, a Bleeding Through ekkor próbálgatta azóta sem hallatott slágerorientált hangját a The Truth dalcsokrán, az All Shall Perish pedig a The Price of Existence-szel alkotta meg a deathcore egyik megkérdőjelezhetetlen alapművét. És ami a legszebb, hogy most a Get Infected turnéja ugyanazt kínálja a keményebb hangzások szerelmeseinek, amit akkor ez a csomag jelentett.


Elvégre a Caliban a 2011-es feldolgozásokat tartalmazó kislemezét követően végre a teljes értékű nagylemezét mutatja majd be a hozzánk is eljutó körút alkalmával, az All Shall Perish pedig a sajnálatos módon lemondott Suicide Silence-turnét fogja pótolni sokak örömére, elvégre a This Is Where It Ends dalcsokra nem csupán megjelenési évének egyik leginkább elismert deathcore-anyaga lett, hanem azt is méltán bizonyítja, hogy a banda mindig csúcsformában látogat hozzánk.


Akinek pedig ennyi apropó nem lenne elég a teljes őrülethez, a zenekarok vendégei nem kisebb nevek lesznek, mint Európa kedvenc humor-deathcore zenekara, a We Butter The Bread With Butter, akik feltehetően már új dalokat is mutatnak majd az emlékezetesnek ígérkező fellépésük során Szintén elsőként jut hazánkba a tengerentúli színtér egyik leginkább népszerű bandája, az Eyes Set To Kill. Márpedig a Rodrizuez-hölgyek által játszott, módfelett fogós és kurrens emocore-hangzás nem csupán üde színfolt lesz az estén, hanem szépen-csendben mindenki mondogathatja is magában, hogyan valljon szerelmet a két énekessel kiálló banda hölgytagjainak.
 
Az estét pedig nem más nyitja, mint a party deathcore már megkoronázott királya, a minőségi rock and roll fogalmát breakdownokba oltó Attila, akiket nem csupán onnan ismerhetünk, hogy a zenekar énekese, Fronz az MTV Made-ben is megfordult, mint potenciális modelljelölt, hanem onnan is, hogy brutális hangzásuk zsigeri őrülettel párosul, ahol a nőkön, az alkoholon és a tudatmódosítókon kívül semmi sem élvez kiemelt figyelmet.

(Friss hír! Sajnos, az All Shall Perish személyes okokra hivatkozva lemondta európai turnéját, helyettük a budapesti koncerten a Los Angeles-i Winds Of Plague játszik majd.)


  
 
[ 1529 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x