Neil Young a lovak közé csapott
Címlap / Színes hírock / Neil Young a lovak közé csapott

Neil Young a lovak közé csapott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Minden idők legnagyobb tiszteletnek örvendő kanadai rockzenei óriása, Neil Young régi bandájával, a Crazy Horse-szal két új lemezt jelentet meg a közeljövőben. Ízelítőül, - hogy komolyan gondolja - a honlapjára kitett egy döbbenetes erejű 38 perces videót! 

 

A Horse Back című jam felvétele január 6-án készült Neil Kaliforniában lévő Audio Casa Blanca stúdiójában John Hanlon hangmérnök közreműködésével, akinek Mark Humphreys és John Hausmann segédkezett.


A kissé szokatlan videó képeit Ben Johnsonnak „köszönhetjük”, mert azon „látványként” a keverőpulton, a stúdió-berendezéseken, hangszereken és néhány papírlapon lévő dalszövegen kívül mást nemigen látunk. Talán ez nem is érdekes annyira, ennél sokkal fontosabb az az örömzene, amit hallunk.


Korábban, Neil Young fanatikusai másra esküdtek az első zenei közzétételről, de az öreg megtréfálta őket is, hiszen az első 19 percben a F…in Up című kompozíció improvizációkkal gazdagított verzióját halljuk, amely az 1990-es Ragged Glory albumon szerepelt. Ezt követően átmegy a banda a klasszikusnak számító Cortez the Killer előadásába, ami az 1975-ös Zuma LP-n található.


Neil Young utoljára 2003-ban a Greendale albumának felvételein dolgozott a régi cimboráival, de Frank Sampedro akkor nem szerepelt a lemezen. Végül is az, hogy kik alkotják a jelenlegi Crazy Horse bandát nem ismert, mint ahogy a lemezek megjelenése sem.


De azért meg lennék lepve, ha nem Ralph Molina lenne a dobos, Billy Talbot a basszeros és Frank „Pancho” Sampedro a gitáros- billentyűs. Persze rajtuk kívül még bevonhatnak más zenészeket is. Annyit lehet tudni, hogy az első album teljesen kész és már a másodikon dolgoznak. 
 
[ 1571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x