Újabb zenei hatos a fehér Hendrix, Robin Trowertól
Címlap / Színes hírock / Újabb zenei hatos a fehér Hendrix, Robin Trowertól

Újabb zenei hatos a fehér Hendrix, Robin Trowertól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Az egykori Procol Harum gitármágusától szólópályafutása közel 40 éve alatt vagy 33 album jelent meg, februárban ezek közül hatot kapunk majd három CD-n az 1977-1983 közötti időszakból. 

 

2010. augusztusában került a boltokba tőle az A Tale Untold: The Chrysalis Years 1973-1976 című első összeállítás, amely a Chrysalis Records kiadványait tartalmazta.


Ezt folytatja a kiadó a február 27-én megjelenő Farther On Up The Road: The Chrysalis Years 1977-1983. című kollekcióval. A fél tucat LP között van két olyan is, amelyet a Cream legendás basszusgitárosával, Jack Bruce-szal készített. Az 1981-es B.L.T. című albumon az L betű mögött Bill Lordan dobos neve „rejtőzik”. A másik korong a Truce, ahol a dobszerkónál Reg Isidore ült.


A mostani antológia időrendben az 1977-es In City Dreams és a következő évben született Caravan To Midnight nagylemezeket tartalmazza. Robin Trower zenészei gyakran változtak, de ezeken ugyanazok maradtak a társai: Rustee Allen, James Dewar és Bill Lordan.


Az 1979-es Victims Of The Fury CD-re rákerült egy B-oldali ritkaság is One In A Million címmel. Végül a csomag utolsó darabja a Back It Up korong 1983-ból, ezen Dave Bronze, Bobby Clouter és James Dewar voltak Trover cimborái.
 

Itt jegyezném meg, hogy Jack Bruce-szal a munkakapcsolat folytatódott, oly annyira, hogy 2008-ban Seven Moons címmel, immár a negyedik lemezt jelentették meg tőlük. Szenzációs muzsikát hallunk ezen, amelynek később kiadták a live-változatát, sőt DVD-n is hozzáférhető. 
 
[ 1903 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x