A vörös hajú démon a listák élére jött vissza
Címlap / Színes hírock / A vörös hajú démon a listák élére jött vissza

A vörös hajú démon a listák élére jött vissza

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-01

Bonnie Raitt bluesgitáros-énekesnő hét évvel ezelőtt adott ki utoljára lemezt, családi tragédiákon van túl, de mindezek ellenére a Slipstream című CD-jével nem csak a blues, hanem a rock és az Independent albumok listáját is vezeti. 

 

Rendezvénynaptár
A blueslemezek amerikai top 10-ében Bonnie a remek billentyűs, Dr. John: Locked Down című korongját szorította le az élről, a képzeletbeli dobogó 3. fokán egy válogatáslemez található különböző művészektől Back In New Orleans címmel. Továbbra is nagyon várjuk a gitáros titán, Gary Clark Jr. nagylemezét, de be kell érnünk a The Bright Lights című EP-jével, amely 36 hete szerepel a listán és jelenleg a negyedik.


Az idei Grammy-díjas Tedeschi Trucks Band LP-je, a Revelator még mindig keresett portéka a piacon, amit az 5. helye bizonyít. Mindössze egy újdonságot találunk még a mezőnyben Curtis Salgado: Soul Shot-ját. Hamarosan megjelenik Joe Bonamassa új albuma, de még az előző, a több mint egy éve boltokban lévő Dust Bowl is jól fogy, hiszen a lista kilencedik helyezettje.

A rocklistát– talán sokak meglepetésére – de Bonnie Raitt új munkája vezeti a nálunk szinte ismeretlennek számító Gotye: Making Mirrors és az Alabama Shakes: Boys & Girls lemeze előtt. Jól kezdett (7.) a Halestrom zenekar: The Strange Case Of… című korongjával, de még ennél is jobban a Hard rock lemezek között, ahol listavezető! 
 
[ 1572 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x