Nagyon ütős - Carl Palmer az A38 Hajón
Címlap / Színes hírock / Nagyon ütős - Carl Palmer az A38 Hajón

Nagyon ütős - Carl Palmer az A38 Hajón

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Az egykori Emerson Lake and Palmer trió káprázatos tehetségű dobosa, az Asia alapító tagja, Carl Palmer ezúttal saját bandájával lép színpadra május 3-án a Hajón. 

 

A dobosok dobosa okostelefonon, filmen és élőben bűvöli el az igényes rockzene kedvelőit. Carl Palmer tavaly a Győri Ütős Fesztivál sztárvendége volt, a mostani közel kétórás programjában az ELP legnagyobb slágerei, köztük a híres Muszorgszkij klasszikus is szerepel majd instrumentális formában.

Senki sem vádolhatja maradisággal az idén 62 éves Carl Palmert, sőt: az is előfordulhat, hogy a dobos rajongóinak egy része nem is tudja, mi fán teremnek azok a kütyük, amelyeken nemrég vált elérhetővé a legendás zenész. Bizony, Carl Palmer fent van az iTunes-on! A dobosok dobosának felszerelését immár iPhone okostelefonon, továbbá iPod és iPad készülékeken is meg lehet idézni, méghozzá a Play Carl Palmer’s Drums nevű mobil alkalmazás segítségével: http://itunes.apple.com/us/app/play-carl-palmers-drums/id447168749


Hősünk nemrég egy brit művészfilmben is szerepelt: Andrew Cross 35 perces, The Solo című alkotása a zene és a tér közti kapcsolatot boncolgatja Carl Palmer dobszólói segítségével, bemutatva azt, hogy a különböző ütős hangszerek használatával milyen összetett és teljes értékű, művészi értékkel bíró hangzást érhetünk el… a legegyszerűbb megoldásra példa az alábbi részlet: http://youtu.be/ouJetiHNAv0

„Számomra mindig fontos volt, hogy minél közelebb kerüljek a rajongókhoz. Az új turné, ez a film és a mobiltelefonos alkalmazás pedig minden korábbinál jobb lehetőséget nyújt erre” – mondta el Palmer nemrég. „Ez a film nem egyszerűen egy Carl Palmer dobszóló felvétele, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem annak a bemutatása, hogy a dob és a rajta játszó személy hogyan kapcsolódik össze, megteremtve egy élő, valós idejű műalkotást - olyat, amihez foghatót más esetekben csak múzeumokban láthatunk.”


Carl aktuális turnéját 2011 őszén, az Egyesült Államokban indította. A beszédes nevű Pictures At An Exhibition körút keretében tehát Budapestre is ellátogat, méghozzá május 3-án az A38 Hajóra.

A videovetítésekkel kiegészített előadáson hármasban, power trióként láthatjuk majd a dobost, Paul Bielatowicz gitáros és Simon Fitzpatrick basszusgitáros társaságában. A koncert után Carl ezúttal is várja majd azokat, akik személyesen is találkoznának vele, vagy autogramot szeretnének. 
 
[ 1872 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x