Új supergroup formálódik
Címlap / Színes hírock / Új supergroup formálódik

Új supergroup formálódik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A mostanában kissé túlmozgásosnak tűnő Mike Portnoy dobos (ex-Dream Theater), Richie Kotzen a nálunk is kedvelt gitáros és Billy Sheehan (Mr. Big) basszeros alkotja az új triót, amely augusztusban kezdi el bemutatkozó albumának felvételeit. 

Korábban John Sykes basszusgitáros neve is felmerült (ex-Whitenake, Thin Lizzy, Blue Murder), de az ő „várjunk még” halogató hozzáállását elunta Portnoy, és jegelte a további együttműködésüket.


Az új bandának még nincs neve, de Portnoy megnevezte az „ősöket”, amelyek számukra az etalont jelentik: Cream, Jimi Hendrix, Led Zeppelin - mit mondjak, a rockrajongóknál be szokott jönni ez a zenei világ! A derék ütős azt még hozzátette, hogy a hangzást kicsit megbolondítják olyan hatásokkal, amely a Soundgarden, az Alice in Chains, a Black Crowes és Lenny Kravitz muzsikáját jellemzi.


Kotzent a basszusgitáros Sheehan javasolta, akit Portnoy is kiváló gitárosnak tart, jóval többnek, mint egy fickó a Poisonból és a Mr. Big-ből. Ő képes lesz megoldani az előtte álló feladatot, nem beszélve arról, hogy Kotzen lesz az énekesük is. Igaz, Portnoy és Sheehan besegít majd a vokáloknál. A háttérmunka elkezdődött, a dobos elárulta, hogy már vagy nyolc dalt megírtak.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1797 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x