Jon Anderson is dalra fakadt az olimpiától
Címlap / Színes hírock / Jon Anderson is dalra fakadt az olimpiától

Jon Anderson is dalra fakadt az olimpiától

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Minden idők egyik legszebb dallamát, - amit az olimpia ihletett - Vangelis írta a Tűzszekerek című filmhez, most Jon Anderson is elénekli a saját verzióját. 

 

A dal ugyan instrumentális változatban ismert és kedvelt leginkább, Demis Roussos 1982-ben azonban már előadta Race To The End címmel a Demis elnevezésű albumán.


A Yes egykori (?) énekesének (nem lehet tudni, hogy Jon Anderson mikor tér vissza a bandához) megkérdőjelezhetetlen „joga” elénekelni és most kislemezen megjelentetni ezt a dalt, ugyanis a szövegét hajdanában ő írta!


Az énekes honlapján olvasható hír szerint Anderson augusztus 8-án sok-sok év után először lép színpadra Angliában, ezúttal a londoni Sadler’s Wells Theaterben a Slovakian Chamber Orchestra társaságában. Baráti kapcsolat fűzi Peter Machajdik zeneszerzőhöz, akivel néhány évvel ezelőtt Pozsonyban már együtt muzsikált. A mostani félig akusztikus programban elhangzik majd néhány klasszikus dal a Yes és a Vangelisszel eltöltött időszakból is, valamint új kompozíciók, amelyeket a 2012-es olimpiára, az Earth and Peace koncertre írt. 
 
[ 1821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x