Be kell érnünk egy Led Zeppelin DVD-vel
Címlap / Színes hírock / Be kell érnünk egy Led Zeppelin DVD-vel

Be kell érnünk egy Led Zeppelin DVD-vel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A világ több milliónyi Zep-rajongójának nagy szívfájdalmára meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy kedvenceink örökre abbahagyták. Az okok jól ismertek, így mi mást tehetnénk, örüljünk a 2007. december 10-én adott utolsó koncertjük felvételének.  

Emlékeztetőül annyit, hogy közel öt évvel ezelőtt a Led Zeppelin tagjai barátjuk és mentoruk, az Atlantic kiadó-alapító Ahmet Ertegun emlékére felléptek a londoni O2 Arena-ban. A zenekar bő két órán át játszotta el 16 legnagyobb slágerét, mint pl. a “Whole Lotta Love”ot, a “Rock And Roll”-t, a “Kashmir”-t vagy a “Stairway To Heaven”-t.


A még életben lévő alapító-tagokat - John Paul Jones basszusgitáros, Jimmy Page gitáros és Robert Plant énekes - eredeti dobosuk fia, Jason Bonham egészítette ki a színpadon.


A jegyekért 20 millió ember versengett, hiszen a legendás zenekar 27 éve nem lépett fel élőben - ám csak 18.000 szerencsés jegytulajdonos lehetett részese a csodának. Egészen idáig.

A koncert felvétele Celebration Day címen ugyanis most végre megjelenik hang- és képhordozón is, egészen pontosan 2012. november 19-én!


A dallista:

1. Good Times Bad Times
2. Ramble On
3. Black Dog
4. In My Time Of Dying
5. For Your Life
6. Trampled Under Foot 
7. Nobody’s Fault But Mine
8. No Quarter
9. Since I’ve Been Loving You
10. Dazed And Confused
11. Stairway To Heaven
12. The Song Remains The Same
13. Misty Mountain Hop
14. Kashmir
15. Whole Lotta Love
16. Rock And Roll

A végén pedig egy elismerés! A Led Zeppelin Washington DC-ben december 2-án veszi át a rangos "The 2012 Kennedy Center Honors" kitüntetést (melyet a Kennedy Center kulturális központ adományoz évente azoknak, akik sokat tesznek az amerikai kulturális életért).


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6092 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x