Udvarlás mesterfokon! - Fő a komolyság! Nevetni tilos!
Címlap / Te+Én+Szex / Udvarlás mesterfokon! - Fő a komolyság! Nevetni tilos!

Udvarlás mesterfokon! - Fő a komolyság! Nevetni tilos!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

"Te szívdöglesztő vadmacska, sokkal többet érsz, mint az égbolt tengerén tündöklő Nap, ami fénylik, vállalnám én megcsókolni rózsás orcádat a csillagok között. Gyere gyönyörűséges szerelmem! Szeretettel és imádattal, teljes szívemből: a Te legkedvesebb szexrabszolgád" 

 

Te mit szólnál egy ilyen udvarló dumához? Szívesen hallanál ilyen szöveget a pasidtól? Nem? Akkor nézzünk egy másikat:

"Te dögös aranybogár, olyan vagy mint a hűsítő nyári zápor ami mindeneknél szebb,  úgy vágynám dédelgetni testedet izmos karjaimban csak egy pillanatra, valamikor.
Gyere gyönyörűséges szerelmem! Szeretettel és imádattal, teljes szívemből: a Te, csak Téged imádó izompacsirtád"


Na ez már jobban tetszett?
Vagy inkább romantikusabb vagy? Akkor egy ilyet javasolok:

"Te kedves vágyaim netovábbja, úgy ragyogsz mint az égbolt tengerén tündöklő Nap ami felvidítja a lelkemet, akarnám Teérted a halált is jókedvemben, a csillagok között.
Gyere életem értelme! Szeretettel és imádattal, teljes szívemből: a Te, csak Téged imádó szerelmesed"

Na, még egy utolsó!

"Te szexi leányzó, úgy ragyogsz mint az éjszakát bevilágító telihold ami felvidítja a lelkemet, vállalnám én elnyerni szerelmedet egyszer, a tomboló viharban.
Gyere és ölelj át, én megvédelek mindentől!
Szeretettel és imádattal, teljes szívemből: a te romantikus Micimackód"

Elmosolyodtál? Pedig nem illik! Hidd el, én sem bírnám ki nevetés nélkül! Pedig lehet, hogy a fiú komolyan gondolja!

HarmoNet tipp: Szerelem anno>>>

Sajnos manapság már nem szokás úgy igazából udvarolni. Kiment a divatból? Vagy már mások az értékrendek? Talán lehet, hogy jobb is. Én, személy szerint kacagva rohannék ki a világból, ha valaki ilyen szavakkal próbálna meg közeledni. Egy ilyen udvarló szöveg talán pár száz évvel ezelőtt megállta volna a helyét. De most?

Ízlések és pofonok!
Hála Istennek! Mindenesetre valakinek bejönnek a fenti szövegek is. Talán hiszékenységükből fakadóan, vagy pusztán csak a szerelem okozta rózsaszín köd miatt nem látják mindazt, amit a szavak rejtenek. Természetesen nem azt akarom ezzel mondani, hogy ha egy fiú ilyen szavakkal udvarol, akkor az csak rossz lehet! Lehet, hogy ő így tudja kimondani a szívében lévő érzelmeket.

Ne hagyd, hogy elvakítson!
De nagyon fontos észrevenni mindazt, amit a szavak mellett a testével, a gesztusaival, a mozdulataival kifejez. Csak akkor hihetünk neki, ha szavait a tettei is alátámasztják. Előfordulhat, hogy a mézes-mázos beszéd pusztán egy nyilvánvaló célt rejteget. Ne dőlj be! Se neki, se az ágyába! Legalábbis ne azonnal!

HarmoNet tipp: Szívesen ágyba menne veled?>>>

Vajon hol van a határvonal az őszinte, színtiszta érzelmek kifejezése, és a mű, nyálas, gusztustalanul csöpögő sablondumák között? Mi az, ami hihető, és mi az, ami már nem? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!


De abban biztos vagyok, hogy egy őszinte szerelmes tekintet, egy igaz, nyílt ölelés sokkal többet elárul a másikról. Sokkal többet kifejez a szavaknál! Hiszen elég egy pillantás a másik szemébe, és abból már tudod, hogy mit érez, mire gondol, mire vágyik! Ha sikerül egy hullámhosszra kerülnötök, akkor szavak nélkül is megérthetitek egymást! Hiszen az érzelmeket nem lehet szóban megjeleníteni. Attól hogy a párod azt mondja neked  "Szeretlek!", attól te még ezt nem fogod érezni. Akkor lesz számodra is nyilvánvaló és átérezhető, ha testközelből tapasztalod meg.

Ez lehet egy érintés, egy pillantás, egy mosoly, vagy bármi más! Ez az igazi udvarlás!

Domak Nikoletta

 
 
[ 37553 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x