Háremtartók a modern luxus világában (sok képpel)
Címlap / Te+Én+Szex / Háremtartók a modern luxus világában (sok képpel)

Háremtartók a modern luxus világában (sok képpel)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Háremek mindig voltak és mindig lesznek. Az ember - akárki akármit is mond - nem monogám természetű. Azok a férfiak, akik megtehetik, bizony gyakran tartanak háremet. Meg azok is, akik nem... 

Ki ne ismerné a mondást a tengerészről, akinek minden kikötőben van egy felesége? Vagy nem hallott még az Ezeregy éjszaka meséi-ről? Ki ne tudná, hogy a szomszéd pasinak 3 nője is van – talán még falazni is segítesz? Amióta világ a világ, rengeteg férfi tart kapcsolatot egyszerre több nővel, ott is, ahol ezt lehet, ott is, ahol ezt nem. 

Afrikában a legtöbb országban ez teljesen normális, legfeljebb akkor kelt feltűnést, ha egy híres énekes Amerikában is folytatni kívánja ezt a hagyományt. Így tett a szenegáli énekes, Akon is, aki semmi kivetni valót nem talál ebben. Elmondása szerint édesapjának négy felesége volt, és nincs ebben semmi különös.

A vallások közül is több megengedi a többnejűséget, az iszlám és a mormon vallás szerint is lehet egy férfinek több neje, de arra vigyázni kell, hogy minden egyformán jár mindegyik feleségnek és mindegyik gyereknek!

HarmoNet tipp: Szex arab módra - Hárem horoszkóp >>

A történelemkönyvekből tudjuk, hogy a legtöbb királynak, fejedelemnek szintén hatalmas háreme volt, legfeljebb udvarhölgyeknek hívták őket abban az időben, amikor a keresztény vallás nem nézte jó szemmel a dolgot. Bár… VI. Sándor pápa sem szűkölködött társaságban a vatikáni palotájában. A jó öreg Borgia számos szeretőjével és népes családjával irányította az egyház és Európa életét. A legtermékenyebb háremtartó pedig Priamosz trójai király, akinek a monda szerint ötszáz fia és ötszáz lánya volt. Ó, és el ne feledjem, a genetikai kutatások igazolták, hogy a ma élő mongolok 95%-a Dzsingisz kántól származik, aki minden nemzetből kiválogatta a legszebb lányokat, beleértve a mongolokat is, ahol szinte minden családból vett egy felesége, így erősítve a kapcsolatokat közte, és emberei közt.

A régi világ tengerészeit pedig felváltották a kamionsofőrök és a pilóták, akik közül köztudottan a legtöbbnek minden kikötőben – vagy állomáson – van egy felesége. Természetesen a modern tengerészek ettől még nem kivételek. 

A legérdekesebb esetek mégis azok, amikor hírességek tartanak teljesen nyíltan háremet, ahogy tette azt a brunei szultán öccse is, amíg bátyja meg nem elégelte tékozló testvére pazarló életmódját. Addig bizony a fenemód kanos öcskös az egész világról vadászta magának a szebbnél szebb modelleket, manökeneket, nyíltan ajánlatot téve nekik hosszabb-rövidebb hárembeli tartózkodásra. Aki kötélnek állt, nem járt rosszul, a playboy busásan fizetett – az állam pénzéből. Állítólag legnagyobb álma Cindy Crawford volt, ám őt sosem sikerült megvennie.

HarmoNet tipp:
Milliárdos sikkasztásért körözik a brunei szultán öccsét! >>

Nem így a világ első számú férfimagazin tulajdonosának, aki nyíltan él együtt három hölgyével, és jelenleg éppen a negyedik jelölttel folytat tárgyalásokat. Hugh Hefner gyűjti a legszebb nyuszikákat, eddig Holly Madison, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt mondott igent a felkérésnek. A legújabb kiválasztott Dasha Astefieva, egy fiatal ukrán modell. Ugyan a három régebbi háremhölgy nem akar újabb társat, Dasha lelkes, és már alig várja, hogy beköltözhessen Hugh Los Angeles-i luxusketrecébe.


A legmegdöbbentőbb mégis az a férfi, aki Nigériában él együtt 86(!) asszonyával. Míg az előző két esetben természetesen a pénz miatt „szerették” urukat a hölgyek, addig ebben az esetben erről szó sem lehet. A nigériai férfi nem gazdag, nem fiatal, nem híres, mégis ő az, aki jelenleg – hivatalosan – a rekordot tartja feleségek tekintetében. Ráadásul a hajóskapitánnyal ellentétben itt mindegyik asszony tud a másikról, hiszen együtt él a boldog nagy család! Lehet, hogy érdekes lenne ellesni Mohammed Bello Abubakar titkát!


HarmoNet Fórum Tipp >>

Regele Tímea 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x