Miért keres másik nőt? 7 ok, amiért megcsal! - A hűtlenségről...
Címlap / Te+Én+Szex / Miért keres másik nőt? 7 ok, amiért megcsal! - A hűtlenségről őszintén

Miért keres másik nőt? 7 ok, amiért megcsal! - A hűtlenségről őszintén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nők ezrei talán el sem tudnák képzelni, milyen profán okai lehetnek annak, amiért a férfi megcsal egy nőt. Mindent megteszel neki, szereted, imádod, de mégis megteszi. Hálátlan-e a hűtlen? A mellékvágányokról őszintén.  

Szinte nincs olyan 30 évesnél idősebb nő, akivel ne történt volna meg egyszer, legalább...

Sajnos akkor is igaz lehet, ha nem tudsz róla, mert bizony a férfiak hajlamosak rá. Ne söpörjük a szőnyeg alá a kérdést, a probléma ugyanis kivédhető.

1. Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy a férfinak valóban szüksége van változatosságra. Ha rád un, és másik nőt keres, akkor nem hálátlan szemét, hűtlen fajankó, hanem egyszerűen megun, nem tehetsz róla, de másik ízre, illatra, barátnőre vágyik. Sok nő azt gondolja, hogy ha naponta és mindent megad párjának, akkor az majd nem hagyja el. Ez csak azokra a férfiakra igaz, akik a szexet az önnön kielégülésükért végzik, nekik ez valóban elegendő. Akik viszont inkább teljesíteni, vadászni, hódítani szeretnek, akiknél fontosabb a mit, mint a milyen gyakran, és a rendszeresség kérdése, azok bizony naponta még gyorsabban rád unnak. Néha kell egy kis szünet. Utazz el a barátnőddel, haverjaiddal valahová, menj el egy kurzusra, vagy csak tarts szünetet, foglald le magad és párodat más tennivalóval és programmal!

2. A férfi a változatosságot keresi, tehát nem árt tudni, hogy hiába áll neked egy festett hajszín marha jól, egyszerűen 10 év után, unalmas. Ez alól érdekes módon kivétel lehet a természetes hajszín, ami ugyanis természetesen a tiéd az nem szín, hanem a részed, és nem olyan, mint egy ruhadarab, hanem megunhatatlan. Ezért vagy változtass gyakran frizurádon, ruháidon, stb., vagy viselkedj borzasztó természetesen, aminek megvan a maga kis romantikája. Apró kis trükkökkel változtass, lehet ez a szőr vicces mintázatban való leborotválása, egy henna tetoválás, egy ruhaköltemény, stb., lényeg, hogy új designt válassz. Ide tarozik a személyiséged is. Ha mindig és mindenre ugyanaz a reakciód, ha a párod állandóan ugyan azt a tónusú, jó rendben szívemet hallja tőled, egyszerűen egy idő után meg sem fogja hallani - és nem bunkóságból. A stílusod legyen figyelemfelkeltő. Minden egyes új napon meg kell hódítanod a másikat, ha más nem azzal, hogy kedvesen hozzábújva, közlöd, fáradt vagy.


3. A férfi e mellett gyakran azért is félrelép, mert nem bírja a kötöttségeket, és tudattalan reakció ez a menekülésre. Ezért már azzal megelőzheted a problémát, hogy nem mindenáron házasságra kényszeríted kedvesed, és azonnal az együttélést követeled tőle, hanem csak akkor cihelődsz vele össze, ha már érett erre a feladatra, és maga választja. 

4. Meg kell említeni az újdonság varázsát is, amely valóban minden ember életében előfordul párszor. Egy olyan személy jelenik meg a páros életében - és így sajátodban is - aki üde színfolt, aki leveszi a lábáról. A férfiak ennek a csábításnak általában gyakrabban engednek, viszont nem igaz hogy könnyebben. Azok az egyébként 60-40% alapon szerveződő nők, akik végül beleugranak ebbe a lehetőségbe, könnyebben, sokszor, gondolkodás nélkül engednek a csábításnak.
 
5. Igen komoly probléma lehet a kertész - virág probléma is, amelyet nemrégiben ismertetett egy kedves barátnőm. A legtöbb nő ma nem képes virág lenni, hanem csupán kertész, aki a másikért tesz, őt folyton gondozza és anyáskodik felette. Valóban így van ez azoknál a pasiknál, akik tehetetlennek látszanak, anyásak vagy csak éppen amolyan bohém agglegények. Azonban a nők alaptermészete, hogy virág, és nem pedig kertésznek lenni ebben a kapcsolatban, így meg kell értened, ha a pasid melletted egy virág, akkor egy idő után elő fog belőle törni a kertész, vagyis addig fog ostromolni egy virág-nőt, amíg végre be nem bizonyíthatja magának hogy képes erre a kis kertművelésre, vagyis a hódításra és gondoskodásra. Engedd meg, hogy kertész legyen, sőt csavard az ujjad köré. Nem kell mindig, de legalább életetek felében legyen a férfi, férfi. Ha pedig az a típus - legalábbis a ti személyes kapcsolatotokban - aki mellett jobb, ha elviszed magad valahová, mert ő nem fog, akkor ajánlott gyorsan kereket oldanod ebből a kapcsolatból.

6. Hanyagság a hatodik ok. Ha sem ő, sem te, nem vagytok egy idő után igényesek magatokra, ha minden a megszokottság szürke medrében folyik a mindennapokban, akkor maga a pozitív sokk, az ebből kilépek hatása is, nagyon vonzó lehet. Ez esetben megcsalás nem több mint végre valami történik velem, ami jobb, mint ez a pangó, büdös állóvíz. Ezt igényességgel, napi rendszerrel, a dolgok módjának megadásával tudod kikerülni. Ide tartozik az is, hogy a vajas kenyér még 10 év után is lehet érdekes, ha mellé szépen elrendezed a paradicsomszeleteket, vagy egy szál petrezselymet, vagy a zsíros kenyér is jobban csúszik, ha mellé egy hideg, behűtött sört mellékelsz, amit előtte játékosan végigfuttatsz a párod tarkóján. Apró viccek, és ezektől egy bizonyos elegancia köszönt életedbe, amely a hűség egyik gyökere lehet.

 

7.  Végül, de nem utolsó sorban, miattad csal meg! Ennél jobban nehéz lenne megfogalmazni a nők kivetítéseit. Nagyon sok nő a kapcsolat elejétől kezdve ideális viszony estén is fél a párja elvesztésétől, fél attól, hogy a másik elgyengíti, ellágyítja, és majd megtöri, az elejétől kezdve gyötrődik, meg fogja-e csalni, mert a környezete ezt beszélte belé. Ezek a nők tudattalanul úgy viselkednek, olyan jeleket adnak a pasinak, és bevonzzák életükbe azt a negatív, és sokkoló élményt, amit aztán a másik szemét, aljas hűtlenségeként neveznek meg. Nagyon fontos, hogy ne a bizalmatlanságból indulj a bizalom felé, hogy vagy kiépíti benne, vagy nem, hanem alapból bízz az emberben, és kérd, ezt őrizze meg.

Ha már megtörtént a baj, akkor pedig, igyekezz kevésbé kapaszkodni a múltba, ha egyszeri kilengésről van szó, és orvosolja, igyekezz megbocsátani, ha viszont láthatóan átmegy az önérzeteden, akkor pedig, ne kapaszkodj belé feleslegesen, ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel, esetleg áthajt rajtad. Így neked is jobbak az esélyeid egy olyan kapcsolatra, ahol kedvesed megérdemel. 

+ 1 Soha ne feledd el, hogy a jó kapcsolathoz barátságra, és őszinteségre is szükség van. Ha nem osztod meg vele félelmeid és kéréseid, nemigen számíthatsz az ő bizalmára sem. Építs ki jó kommunikációs csatornákat vele. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 29309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x