Kapcsolatjavító program 4 lépésben
Címlap / Te+Én+Szex / Kapcsolatjavító program 4 lépésben

Kapcsolatjavító program 4 lépésben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-26

Haldoklik a kapcsolatod? Szeretnéd, hogy javuljon? Ő is vágyik rá? Akkor kövessétek a 4 napos kapcsolatjavító programot! Csodák ugyan nincsenek, de talán ezek lesznek a megfelelő lépések egymás felé. Az erotika titokzatos ösvényét taposva a negyedik napra újra megtaláljátok egymást. Figyelem! A program kizárólag akkor működik, ha nincs jelen más (gyermekek, szülők, barátok). Adjátok meg egymásnak ezt a figyelmet. 

 

  1. nap – Külön ágy és külön alvás: Ma határozottan tilos a szex. Sőt még az érintés is. Csak beszélgetni szabad. engedjétek meg egymásnak a veszekedést is, de azzal az elhatározással, hogy kibékültök estig – nem fekszetek le haraggal, ahogy a népi bölcsesség tanácsolja. Feküdjetek akár mindketten a földre, az ágy két oldalára, vagy két külön szobába, és úgy aludjatok el, hogy mindketten arra gondoltok, mit szerettek a másikban, mik a jó oldalai. Óhatatlan, hogy eszetekbe jutnak a hibák is. Ez természetes dolog. Ám most próbáljatok a pozitívumokra koncentrálni.
     
  2. nap – Érintés, amikor tilos a szó és a szex: Ma is tilos a szex, de ma már szabad érinteni egymást. Találjatok minél több lehetőséget arra, hogy megérintsétek egymást. Nehezítsétek a dolgot – kizárólag szavak nélkül érintkezzetek. Írni is tilos, mutogatni,ölelni, hívni azonban szabad – igazából a szavakon és a tényleges szexen kívül minden lehet. Ma is alhattok külön, ha úgy könnyebb.


     
  3. nap – Közös élmény nappal és éjszaka: Ma a feladat, hogy estig eljussatok egy olyan magas izgalmi állapotba, mint az első, szerelmes éjszakátokon. Tegnap belétek szakadt a szó? Ma tessék pótolni! Egész nap szerepjáték! Kizárólag udvarolni szabad a másiknak, aki csípős megjegyzést tesz, vagy olyat mond, ami bántó, az „zálogot ad” – mégpedig egy éppen rajta lévő ruhadarabot. Járjatok egész nap egymás kedvében, de a szex csak éjjel engedélyezett, mindössze egyszer. Hiszen holnap van a Nagy Nap.
     
  4. nap – Erotikus kilengések napja: A mai feladat, hogy ki sem kell mozdulni az ágyból. Bármit szabad – egy szerelmes könyvet olvasni, egy romantikus, vagy erotikus filmet nézni, pihenni, lazsálni, lustálkodni. Néha együtt fürödni, majd visszabújni, és annyiszor megkívánni egymást, ahányszor csak bírjátok. A tegnap begyűjtött „zálogokat” ma érdekes kívánságok valóra váltásával ki lehet váltani – ám a kívánság mindig legyen valami szexi huncutság.

Napi 4 ölelés négyszeres élmény
Ha vége van a szerelmes hosszú hétvégének, akkor jön a java! A napi 4 bók – 4 ölelés időszaka, amikor tudatosan és odafigyelve folyamattá teszitek a szerelmes szavak suttogását, az ölelkezést, és a szerelmet. Figyelem! Ha már ezek mögött nincs érzelmi tartalom, csupán üres hangzatok, vagy a 4 napos program bazinagy veszekedésbe fulladt, akkor bizony vagy irány a párterápia, vagy beszéljétek meg, hogy jobb, ha inkább külön folytatjátok! 

HarmoNet tipp: Lejtőn a párkapcsolatod? - 5 aranyszabály, hogy helyrehozd! >>

Váraljai 
 
[ 8727 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x