HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21
Címlap / Te+Én+Szex / Pszichés zavarokból potencia szerek - Mi a megoldás?

Pszichés zavarokból potencia szerek - Mi a megoldás?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21

Mai társadalmunkban egyre több kihívás éri a férfiakat. A reklámok ontják magukból a szép női testeket. A férfiaknak megpróbálják eladni a termékeket azzal a hamis motivációval, hogy ha ezt megveszed férfias és vonzó leszel, na és ha férfias és vonzó vagy persze sokat kell teljesítened. A teljesítmény pedig nem csak a szexualitásra korlátozódik, mint elvárás, hanem az élet más területeire is. Na ezt a csalit jól bekapjuk mi emberek. Igen nők is, hiszen mi is látjuk a reklámokat és a mi agyunkra is hatnak. Egy internetes felmérés pedig rávilágít, hogy hiába tudjuk mi a valóság, mégsem a szerint cselekszünk. 

 

Mindent bevetnek a profitorientált cégek
Mindent bevetnek a profitorientált cégek annak érdekében, hogy árujukat el tudják adni. A szexualitás alapösztön és ezt kihasználva törnek előre a piacon. Már szinte nincs olyan termék, amit ne próbáltak volna meg eladni a vágykeltő csábítással. Amennyiben pedig ezt a lehetőséget már kihasználták, szóba kerül a többi ösztönkésztetés: az evés, ivás, alvás, de a legerősebb is, az életben maradás alapösztöne. Tehát bővebben, van még miből válogatni a reklámgyártóknak.A potencianövelő szerek

A potencianövelő szerek a fent említett okokra visszavezetve válnak fogyasztói termékké. Hát ez elég szomorú helyzet, mind a férfiakra mind a nőkre nézve. Sajnos a merevedési zavarok hátterében leginkább a túl nagy követelmény áll. Teljesíteni kell, a munkában, az ágyban, a családban, - hiszen akkor vagyok jó férfi, apa, szerető - gondolják sokan. Pedig higgyék el nem így van. Egy kiegyensúlyozott boldog férfi mindennél többet ér, és a nők is jobban odafigyelnek rá, mert a kisugárzása nagyobb és egészséget teljesítőképességet sugall, nem úgy, mint frusztrált potencia növelő szereket használó és az élvezeteket, gyönyört hajszoló társai, akik csak teljesítményük fitogtatásával érzik magukat férfinak.

HarmoNet tipp:
Egészség és szexuális étvágy - Afrodiziákumok a természet kincseibe zárva >>

A merevedési zavar kialakulásának nyomában

A zavar oka lehet több tanulmány és vizsgálat szerint a nem megfelelően működő párkapcsolat. Egy internetes felmérés szerint Magyarországon az öt évnél hosszabb kapcsolatban élők esetén a potenciazavar megjelenése eléri a 80 százalékot. Továbbá az is kiderült ebből a kutatásból, hogy a kapcsolat hosszúságának növekedésével egyenes arányban nő a merevedési zavart tapasztalók aránya. Átlagosan a fél évnél rövidebb ideje kapcsolatban élők közül 68,4 százaléka számol be arról, hogy a potenciazavar okozott már életében gondot, az öt évnél hosszabb ideje kapcsolatban élők között a zavarban érintettek aránya megközelíti a 80 százalékot.

A megkérdezettek közül nagy százalékban azt mondták, hogy a pár közös ügye a probléma megoldása. Ennek ellenére kevesen kérnek szakmai segítséget.
A válaszok alapján elmondható, hogy általában az urológusokat látják leginkább kompetensnek a merevedési zavarok kérdésében. Ugyanis a potenciazavarban érintettek közül az orvoshoz fordulók több mint fele ezt a szakrendelést kereste fel. A háziorvosok szerepelnek a második helyen, jelentős különbség van azonban a pszichoterápia szerepének megítélésében. A legismertebb terápiás módszer a válaszadók között a gyógyszeres megoldás és a párterápia. A további lehetséges megoldások kevésbé ismertek. Mint például az interneten fellelhető anonim tanácsadás és információszolgáltatás (HarmoNet tanácsadók akár!), vagy a telefonon kérhető diszkrét tájékoztatás. Ezek a fórumok sok férfi számára adhatnak bátorítást, hogy később esetleg személyes segítségért folyamodjanak, vagy egyáltalán kiderítsék, hova kihez is érdemes fordulni.

Elgondolkodtató
A következő kérdések a zavarok lelki hátterét kívánják boncolgatni. Keveset vannak együtt párjukkal? Mikor mentek utoljára randevúra? Mikor ölelték meg párjukat, úgy mintha még sose tették volna, vagy mintha nem lenne rá többször lehetőségük?  Netán titkos viszonyuk van? Ez is egy olyan frusztráló helyzet lehet, ami problémákat okozhat. Hiszen lelki feszültséget teremt. És a feszültség a nemi vágy kialakulását gátolhatja.

HarmoNet tipp: Ne misztifikálja a merevedési zavart! >>

Az előbbiekben említett kérdőív eredménye szerint, mint sok pszichés probléma esetében, a potenciazavarnál is elmondható, hogy az emberek többsége tudja, mi a helyes út, illetve a lehetséges megoldás, de sajnos nem teszi meg a megfelelő lépéseket. Vajon miért?

E.M.
Képek: Piqs.de


 
 
[6272]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x