A tökéletes este 5 titka - bevezetés a harmónia rejtelmeibe...
Címlap / Te+Én+Szex / A tökéletes este 5 titka - bevezetés a harmónia rejtelmeibe

A tökéletes este 5 titka - bevezetés a harmónia rejtelmeibe

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

Egy tökéletes, intim és romantikus este azt gondoljuk, teljes lehet egy finom vacsorával, vagy mécsesek, gyertyák meggyújtásával, esetleg egy szexi fehérnemű bevetésével, amely felvillanyozza kedvesünket. A harmónia azonban az érzékek doppingolásánál jóval több. Speciális megoldások békés percekre.  

A harmóniát általában egy-egy nagyobb élvezetben, örömforrásban mérjük, majd elmúlik a nap, a békés este, és emlékeinkben csak egy félsiker marad a helyén. Fontos, hogy harmonikus perceket alakítsunk ki, mert anélkül, az élvezet nem lehet teljes. Mit jelent ez a harmónia? Természetesen az öt érzéktárgy, melyet érzékszerveink segítségével érzékelünk, teljes egyensúlyát, igényes egymáshoz kapcsolását.

1. Illat
Az illatok tárháza a tisztaságnál kezdődik el, a kellemetlenségek, a bűzök és szagok eltávolításával, így a szellőztetés, a friss és oxigéndús levegő, ha hiszed, ha nem még egy kis ágyhancúrhoz is szükséges, mert anélkül bizony elalszol. Ezután következik a kellemes illatok létrehozása. A pikáns és szúrós illatok egy gyors együttlétet eredményeznek, a romantikus hangulathoz inkább lágyabb, de nem túl édes illatárnyalatok illenek. A túl édes, gejl szagok pedig, baráti érzelmeket váltanak ki. Ha az illatáradatot túlzásba viszed, akkor az bűzzé válik.

2. Szín

A színekről sokat hallhatunk mennyire fontosak. A piros, vörös, a fekete és a rózsaszín egyértelműen fokozzák a szenvedélyt, de minden színnel kiválthatunk romantikát. Fontos, hogy ne legyen egyhangú a berendezés. Se túl fakó, se túl élénk. A szürke szín dominanciáját a legnehezebb kezelni egy hangulatos estéhez. Ha otthonod nagyobb részt szürke, akkor élénkvörös, bordó, narancs és rózsaszín keverésével dobd fel. Fehér virágszirmok, színes selymek kellenek. A csak hideg színek nem tudnak neked ebben kellőképp segíteni. A ruházatod mellett hangulatod is kivált egy színt az aurádban, ezért érdemes vidám hangulatba kerülnöd egy tökéletes estéhez. 

3. Íz

Az ízek nagyon fontosak, nem csupán a főételek, hanem a falatnyi kis nassolnivalók. Pl. egy csokoládé íze lehet fenomenális, de lehet rossz is, attól függően, minőségi termék-e, és nem mindegy, milyen ízt viszünk be otthonunkba. De ide tartozik pl. a bőröd íze is, ami higiéniától és a bevitt ételektől függ. Ha sötétben való romantikára gondolsz, fontosabb, hogy ajkaid mondjuk eperízűre legyenek zsírozva, mint az, hogy rossz ízűre, de vérvörösre legyenek festve. A legjobb, ha természetes ízekkel kápráztatjuk el a kedvest. A rossz, zsíros és könnyen romló ételek bevitele rosszabb ízt ad bőrödnek.

4. Hang

Egy romantikus estén elsősorban a zenével azonosítjuk, noha nagyon sok apró, érzéki és finom hang létezik, a gyertya sercegésétől kezdve, a tűz pattogásán át, a csobogó szaladó hangjáig. Ide tartozik az is, hogy megfelelő hangtónusban beszéljünk érthetően, de nem túl élesen hangosan vagy sipákolva. 

5. Forma

A formák alatt pedig, mint már sejtheted - nem csak a te formádat kell érteni, hanem a tárgyak tapintását. A hideg selyemanyagok nagyon érzékiek lehetnek, de ezeket ellensúlyozni kell pamuttal, frotirral és tüllel, melegítő hatású energiákkal. De minden tárgy alakja is segíthet. A túl sok keskeny, magas, vékony, szúró, éles tárgy, vagy hegyes alakú növény és kaktusz inkább ellenérzést kelt, míg a kerek formák túlzásbavitele tunyaságot hoz létre az elmében, a kettő között próbáld meg megtalálni a legszebbet. Legyen tered, a romantika tere egyszerű, követhető és otthonos.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 33030 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x