Párkapcsolati tippek szingli-pánik ellen!
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Párkapcsolati tippek szingli-pánik ellen!

Párkapcsolati tippek szingli-pánik ellen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Járványként fertőzi meg a szingliség a mai kor társadalmát. Válogatás nélkül: fiatalt, középkorút, idősebbet, szépet, kedveset, karcsút, formásat, dolgosat, karrieristát, háziast, bulizóst, otthonülőt, fővárosit, vidékit, elváltat, függetlent, gyermek vállalót, gyermekeset, azaz mindenkit.  


Rendezvénynaptár
Hol a hiba a rendszerben?

Társadalmilag a karrier került előtérbe, valamint a trend követése expressz sebességgel. A tárgyak rabságában zajlik a 21. századi ember élete. Az élvezete már magányos estéken történik. Nincs kivel megosztani az élményt, hogy de szép lett a lakás, vagy de jó ez a fényképezőgép. A szorosabb baráti/barátnői kör pótolja a szinglinknél ideig-óráig a társat. Majd mikor kiházasodik ez a kemény mag, a szingli életformát felváltja a házasság szoros köteléke, már nem jut ideje az esti locsi-fecsire, a felnőtt élet egy másik szakaszának részesévé válik. S hopp, a szingli még szinglibb mint valaha volt. „Lehet még rosszabb?” Kérdezi egy magyar nóta. Lehet, amikor körbe nézünk s a volt osztálytárs a gyermekeivel dicsekszik, a szomszéd nagyobb lakásba költözik össze a barátjával, pedig ő idősebb, plusz kilókkal küzd, és különben is, nem olyan magával ragadó személyiség mint az ,aki szingliként éli meg az estéket, az ünnepeket’. Nem minden a külső - tartja a mondás. Minden nem, de belépő a lélekhez - mondja egy másik mondás. A külső kifejezi a belsőt – ezek mind-mind igaz állítások.

 

Megoldási alternatívák

S ekkor jön a varázsszó: önbizalom és a tanuld meg szeretni önmagad. HA önmagadat nem fogadod el olyannak amilyen vagy, s nem úgy szereted, ahogy a Jóisten megteremtett, s amilyen a hajad, körmöd, kezed, lábad, akkor hogy várod el a másiktól, hogy ő így szeressen és fogadjon el?

Persze segíteni lehet, sőt: kell is ahhoz, hogy a külső szépség megmaradjon, vagy ki tudjon bontakozni. Lehet hogy van rajtad egy kis felesleg, vagy a lábad nem olyan mint a topmodelleké. Igaz, róluk is vannak leleplező fotók, tehát a hétköznapokban ők sem tökéletes alkatúak, ill. ha a magánéletüket vesszük nagyító alá, kiderül, hogy sok csodás, sikeres, tehetséges sztár van egyedül.

Amivel segíteni tudsz magadon, előnyösebbé tenni a megjelenésed: az öltözködési stílusod egyéni, eltér az átlagtól, a hétköznapitól, s aki veled beszél, azt elvarázsolod, a szavaidban a kedvesség,  a báj mutatkozik meg.

HA csüggedésre adod a fejed, akkor nincs mit tennem, el fogsz veszni a bánat „mocsarában”. HA viszont felszegett fejjel élvezel minden napot, kis mosollyal a szád szögletében, s annak minden pillanatát - még a kellemetlent is jóra fordítod. Azaz okulsz belőle, s nem mérgelődsz, s nem emészted magad, akkor a ragyogás, ami a szemedben tűnik fel először, az egész testedet, aurádat is kitölti majd. A boldogság pedig több módon megragadható, (nem a finom csokoládéra gondoltam) hasznosabb és a legkevésbé utóhatással bíró élvezetekre, ami ugyan kevésbé kényelmes cselekmény mint a csoki majszolás, viszont annál pozitívabb a hatása.  Az ép testben ép lélek – mondás megfogadása: szinten tartó sport rendszeressége termeli a boldogság hormonokat. Utóhatása: a test megszépül, fittebb lesz. A vérkeringés helyre áll, az agyba is kellő mennyiségi oxigén ellátás kerül, a bőr is fiatalosabb, feszesebb lesz. Ehhez még a divat által kínált kreációkkal teheted még kellemesebbé a külsődet. Itt megemlíteném hangsúllyal a divattanácsadót, akit más néven stylist néven is ismert. Hasznos a gardrób csere előtt divatszakemberhez fordulni, aki áttekintve a hazai kínálatot, és a hétköznapi életed környezetét feltérképezve állítja össze az új ruhatárad.A lélek még nincs megszépítve - ebben kiváló konzulensek, terapeuták működnek közre. Egyre több tréningről lehet hallani. Vajon melyik a jó, melyik az amelyik az „én” problémáimat  orvosolja?
Az adott élethelyzetnek melyik a megfelelő? Rengeteg előadás foglalkozik a párkapcsolattal, csak meg kell találni a legmegfelelőbbet.


 
 
[ 5311 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x