Forróvérű forradalom - azoknak, akik inkább egymással ünnepelnének!...
Címlap / Te+Én+Szex / Forróvérű forradalom - azoknak, akik inkább egymással ünnepelnének!

Forróvérű forradalom - azoknak, akik inkább egymással ünnepelnének!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Vannak forradalmár lelkek, akik mindig kint vannak a barikádokon, akik soha ki nem hagynák a megemlékezést, és vannak olyanok, akik március idusán, a hétvégi telken kapirgálnak, vagy palántázni kezdenek. És vannak, akik a forradalmi eszmék ürügyén szerelmüket forralják, s egészen másfajta melegágyat ápolnak, ahol a dugványozás szintén központi kérdés.  

Az illatos kert megművelése
Az Illatos kert valójában egy könyv (egy 15. századi töredékes kézirat) címe, és a nő lába között meghúzódó, diszkrét, pompás kiskertre utal. Az eredeti mű az arab világ szerelmi kultúrájába enged bepillantást, abba a világba, amely két egymáshoz tartozó ember meghitt kapcsolatában a szerelmet a legszentebb földi jónak, az élet legnemesebb örömének tartja. Ezzel az egész világon nagyon sokan vannak még így, és a ’60-as évek szexuális forradalma óta napról napra többen és többen vallják, hogy a szerelem szabaddá tesz. Ahogy Allah (áldott legyen a neve) mondta a férjeknek: a feleséged a te földed, melyet akként kell művelned, miként földjeidet és gondoskodnod kell róla.


Spirituális egyesülés – a mag forradalma
Amikor a természet feléled, a magvak termékennyé válnak, nemcsak az állatok kezdik keresni párjukat, hanem az emberek is erősebb vágyat kezdnek érezni arra, hogy egyesüljenek. A férfi kibocsátja magját, melyet a nő befogad, és egyesülésük gyümölcse egy új élet, egy apró csoda lehet. Minden március forradalom, de nemcsak a Petőfi-adta értelemben. A mag forradalma, a természet hívó szavának engedelmeskedő, az Univerzummal együtt rezgő emberek lelki forradalma is. Ebben az időszakban a legerősebb a vágy, a lelkünk szerelmet, a testünk pedig beteljesülést kíván.

A gyönyörű magyar népdalban így énekelnek erről: Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom,/ minden madár társat választ, virágom, virágom./ Hát én immár kit válasszak, virágom, virágom?/ Te engemet, én tégedet, virágom, virágom. /

Minden évben forradalom?
Az állatvilág, vagy a csírába, hajtásba-szárba szökkenő növények, vagy a kamaszok esetében könnyen érthető, hogy nyilvánul meg ez a forradalmi láz, ami áthatja a világot márciusban. De mit jelent egy hosszabb párkapcsolat esetében? Fellobbanhat-e a vágy újra és újra? Vágyhatunk-e egymásra minden esztendőben még egy kicsit jobban? Vagy előírásszerű, hogy a forradalmi szikra egy idő után kialszik a párkapcsolatban? Hová lesz a szikra? Hamuvá, vagy a hamu alatt alvó potenciális tűzvésszé lesz? Tőlünk függ, hiszen saját szívünkben- lelkünkben ég!

Reform a régi szerelemben, vagy egy gigantikus megcsalás?

Sok régi kapcsolatból hiányzik a szikra. Nagyon sokan a régi kapcsolat felrázása, a sok agyon-hallgatott probléma feltárása, megoldása helyett új szerelembe menekülnek. Vannak alkalmi félrelépők, vannak, akik szeretőt tartanak és vannak, akik fel is rúgják a régi, megunt szerelmet egy újért. Persze van a kevés kiválasztott, akik képesek a forradalmat újra kirobbantani, a párkapcsolatukat újra felélénkíteni. Ők azok, akik tudják a titkot: Ha a mag kicsírázik, soha többé nem lesz már mag, hanem növény lesz. Valami több, nagyobb termékenyebb. Ám a csíra utat tör a mag héján, ami a mag elvesztésével, fájdalommal jár együtt. Ezt a fájdalmat kevesen merik vállalni, kevesem merik párkapcsolatukat megreformálni.


Azonnal az orgazmusomat akarom!
A legtöbb ember az egészből csupán annyit lát, mint az erdő állatai: azonnali beteljesülést, orgazmust, azonnali megoldást akarnak, ám ez nem sikerülhet. Ahogy a makkból nem lesz egyetlen nap alatt tölgy, mely makkok ezreit termi minden évben, úgy az azonnali beteljesülés sem hoz gyümölcsöt. Az új forradalom harcát meg kell vívni, ám az egész egyetlen kis szikrától kap lángra, ami minden emberben ott rejtőzik. Kérdés csupán annyi: Képesek vagyunk-e kiengedni, s lángját megőrizni? A szeretők könnyedén jönnek és mennek – de a valódi kapcsolatok élményei mélyen megmaradnak, és persze akik megtalálják egymást, azok időről időre visszatérnek.

 
 

A tavasz, a testi szerelem áldása az Illatos Kert szavaival:
„Hála légyen Allahnak, aki a férfiúi örömök forrását a nő hasadékába helyezte, és úgy rendelte, hogy a férfi dárdája nyújtsa a legnagyobb gyönyört a nőnek. Nem adatik meg a nőnek az öröm és a kielégülés, ameddig a férfi szerszáma belé nem hatol; és hasonlóképpen a hímtag sem ismer pihenést vagy nyugalmat, amíg be nem nyomul a rések résén át.”


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 7159 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x